Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak a nők melltartó...

Miért hordanak a nők melltartót? Mi a pontos funkciója?

Figyelt kérdés

2018. máj. 3. 09:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
91%

Ha megyek valahova kell hogy rajtam legyen.Az ad egy nőiességet szerintem anélkül nem lehet.

De ha hazaerek sokszor leveszem ha senki nincs otthon.csak a férjem meg a kisfiam.

A férjem azt szereti ha nincs rajtam.

Most várandós vagyok alig varom hogy megszabaduljak tőle.

2018. máj. 3. 14:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Kort senki nem írt. Én írok:19 éves vagyok, és sokszor nem hordok melltartót (otthon mondjuk soha), mert nem értem, hogy mire jó. A mellem átlagos méretű, és kifejezetten szeretem, ha szabadon lötyög, mert különben úgy érzem, mintha le lennék szorítva. Nagyon kényelmetlen számomra. Sokan írták, hogy nőiesebb, ha van rajtuk melltartó, illetve hogy maga a melltartó nőies. Ezt azért nem értem, mert már eleve maga a mell nőies minden nélkül. Azt is írták, hogy megnagyobbítja a mellet kicsit. Én biszexként (azt hiszem, az vagyok) minden női mellet megnézek és mind tetszik. A kicsi is. Hiszen szerintem a mell mindenhogy szép. Akár kicsi, akár nagy, akár feszes, akár nem, a mell az mell és szép.
2018. máj. 3. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen, egy gyerek csak nyűg jobb minnél előbb megszabadúlni tőle
2018. máj. 3. 15:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a melltartótól várja, hogy megszabaduljon, nem a gyerektől és a terhességtől.
2018. máj. 3. 17:26
 15/15 anonim válasza:

Igen kérdező!:) A melltartó viseléstől akarok megszabadulni :)

Egyébként én se hordtam otthon sosem melltartót.Mondták is hogy majd lógni fog.

Utána meg irigykedtek a gimibe meg szakmán a csajok hogy hogy lehet ilyen formás cicim...:)megakarták fogni.:D

Elárultam hogy gerincferdülesem volt és 9 éves koromtól úszni járok.Formálja a melleket.:)

Persze most már nem olyan szépek a nagy fiamat 2 éves koráig szoptattam.Most ugye jön a kistesó valószínű őt is sokaíg fogom ameddig lesz tejem.:)

27 vagyok.

2018. máj. 4. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!