Lánykák, ti melltartót (fürdőruhát) is fel szoktatok próbálni a boltban?
Miért van olyan érzésem, hogy ez valami perverznek a csali kérdése, és a válaszolóknak jönnek majd a privik...
(nekem ne írj, nyolcvanhét éves vagyok)
Igen felszoktam próbálni, másképp honnan tudnám hogy jó-e a méret és jól áll-e?
Nem fognak rádnyitni idegenek, hiszen a próbafülkék aljánál látszik a láb, látják ha foglalt.
A függönyt meg normálisan bekell igazítani, vagy menj a legbelső öltözőbe.
Igen, mert másképp nem tudom, hogy milyen méret kell, mennyire passzol, kényelmes-e, hogyan néz ki rajtam. Muszáj felpróbálnom.
Ha bemész a próbafülkébe, akkor normálisan becsukod az ajtót, normálisan elhúzod a függönyt és ennyi. A lábad kilátszik, szóval látják, hogy foglalt. Nyilván nem szeretném, ha rámnyitnának, de még nem fordult elő ilyesmi és nem is érzem, hogy ez a veszély fenyegetne...Normális ember szerintem nem szórakozik azzal, hogy elhuzigálja a függönyöket meg kukkol másokat. Ha pedig annyira aggódsz, akkor amíg öltözöl kérdd meg a barátnődet, hogy “őrködjön”, ez már csak azért is praktikus, mert tud neked hozni más méretet, ha kell és nem az van, hogy levetkőzöl-felpróbálod-leveszed-felöltözöl és futkározol ki-be. Utána pedig cseréltek.
A szabad fulkek ajtaja nyitva vágyna függönyök akkor oldalra van húzva. Ergo látszik melyik fülke foglalt.
Fel szoktam próbálni de ha véletlen valaki meglat sem érdekel. De nem jellemző.
Fazon függő. A megkotos furdoruhakat nem feltétlen próbálom fel. De ami elég necces, azt igen.
Nem szoktak rám nyitni de amúgy se érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!