Hány bikini "kell" 1 hétre? Pl. Horvátországba, vagy a balatonra? Mindennap fürdés lenne.14/L
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 14:58
1/11 anonim válasza:
Szerintem minimum 2. De azért 4-5 öt se vigyél :D 2-3 elég lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
és az gond, ha egész héten csak 1-be vagyok?? úgy ha minden nap kimosom szappannal:)
2010. jún. 13. 15:04
4/11 A kérdező kommentje:
ohh köszi :) még valaki esetleg?:DDD
2010. jún. 13. 15:18
5/11 anonim válasza:
Szerintem kettőt vigyél, de nem azért, mert nem szabad felvenni végig ugyanazt. Én csak azért szoktam vinni többet, hogy ha véletlen elszakítom az egyiket vagy baja esik, akkor legyen egy másik, egy tartalék. Ha minden nap kiöblíted és megszárítod, akkor felveheted végig ugyanazt.:)
6/11 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm szépen:) viszek kettőt, csak az egyiket szeretem, a másik nem szivacsos és azt nem szeretem XDD
2010. jún. 13. 16:09
7/11 anonim válasza:
Kettőt minimum meg én ugy szoktam hogy a strandon is szárazra cserélek ha már nem megyek vizbe csak napozok meg fagyizok
8/11 A kérdező kommentje:
:)) értem
2010. jún. 13. 16:26
9/11 anonim válasza:
kettő elég lesz, h tudj válogatni.ha az egyikhez aznap nincs kedved, ott a másik:)meg persze jó érzés levenni a vizes fürdőrucit és szárazba bújni
10/11 anonim válasza:
Hát nekem csak 1 van és nem haltam még bele hogy nem vihettem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!