Mennyire "divatosak" a szemüvegre pattintható sötétítők?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól néznek ki?
Öreges/fiatalos/retro akármilyen vélemény érdekel róla
(Ha irtok kort is megköszönöm)
2018. ápr. 26. 16:09
2/6 anonim válasza:
Teljesen rendben vannak. Egyáltalán nem is értem azt, hogy minek foglalkozik valaki idegenek véleményével. Ha tetszik, akkor vedd fel, és másokat is buzdítsd arra, hogy merjenek átlépni határokat, merjenek saját maguknak megfelelni.
3/6 anonim válasza:
Előző.
Te is véleményt nyilvánítottál róla ("teljesen rendben van"). Akkor te miért foglalkozol vele, hogy rendben van-e vagy nincs ?
4/6 anonim válasza:
Időpont ma 21:59
Semmi értelme annak az okfejtésnek, amit írtál. Ugye tudod? Az, hogy leírom a véleményem, nem egyenlő azzal, hogy azt el is kell fogadnia a kérdezőnek. Én arra buzdítottam buzdítottam, igen. De ettől függetlenül nem probléma az, ha olvas legalább egy olyan hozzászólást, ami nem egy konzervatív ősember álláspontja, mint általában az oldalon. A lényegtelen információkba tökéletesen bele tudsz te is kötni. Ez afféle tipikus magyar mentalitás.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon édesek, és nagyon is praktikusabb. egy negyvenes nő kollégámnak van, nagyon jól tudja használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!