Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piknikes randi. Mit vegyek,...

Piknikes randi. Mit vegyek, mit vigyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hétvégén megyünk a párommal piknikezős randira és kellene pár tipp.

Első körben mit pakoljak magunkak?

Aprósütit, szendvicset és gyülölcsöt gondoltam. Ez elég vagy kellene még valami?

Illetve, ha van valami különleges étel/ital tippetek ilyen alkalomra és megosztanátok velem azt megköszönném ^-^

Másod sorban pedig nem tudom mit vegyek fel.

Valami kis csini, egyszerű szoknyára gondoltam, amihez feltudok venni fekete teliltapú masgassarkú szandit

[link]

Vagy egy ilyen színű converse-t

[link]

Felsővel viszomt teljesen hadilábon állok :/

Tudnátok segíteni?❤

2018. ápr. 24. 23:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Vigyetek egy nagy, vastag plédet. Kullancs riasztó spray jó ötlet, én javasolnám meg a naptejet is, hiszen árnyékban is van UV sugárzás :) esetleg napszemüveg, kalap. Habár, nem tudom hétvégén mennyire lesz meleg. Felvehetsz valamimcuki egyberuhat, vagy szoknyát szép felsővel, ahhoz mehet a sportos converse vagy a csini szandál is :) Kajának én szendvicset vinnék, a partyfalatkak nagyon jó ötlet, fogpiszkalot szurhatsz bele, H ne jöjjenek szét :)) csinalhatsz egy nagy adag salátát is hozzá. Desszertnek valami jó sütemény, brownie, vagy ilyesmi ;) valamint vihettek gyümölcsöt is. Folyadékot se felejtsétek el, egy jó nagy üveg szörp, ásványvíz, esetleg vihettek egy egy sort, cidert,.vagy egy üveg bort és keverhettek ki fröccsöt ha szeretnétek inni alkoholt :)
2018. ápr. 25. 21:04
 22/31 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem nem gáz szoknyában menni, úgy igazgasd a szoknyát, H ne lehessen belátni a bugyidba :D vagy egy pulcsit, farmerkabatot terits az oledbe ha zavar. Ja igen, vigyél pulcsit mert ki tudja mikor érsz haza és este hideg van :D
2018. ápr. 25. 21:06
 23/31 A kérdező kommentje:
Neked is köszi #21😘
2018. ápr. 27. 13:37
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat járok top gyatyó-tc kombóban, de pont egy FŰbEN ülős randira eszem ágában nem lnne VILÁGOS szoknyában menni :)

Akkor legalább sötétet húzz fel, mert a világosat véletlen leeszed és oda a jókedv. :(

2018. ápr. 28. 16:03
 25/31 A kérdező kommentje:
Szuper volt a piknik, bár kissé másképp sült el, mint terveztük :D
2018. ápr. 30. 00:06
 26/31 anonim válasza:
Másképp sült el? Ez azt jelenti mégis kellett kotont vinnetek? :D
2018. ápr. 30. 00:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Máskép sült el? Gyorsabban vagy lassabban,mint ahogy szokott? :)
2018. ápr. 30. 00:44
 28/31 A kérdező kommentje:

Huuu de viccesek vagytok :D

Nem.

Esti piknik lett a délutániból, utána városban lófrálás és megismertünk pár tök jó arcot *-*

2018. ápr. 30. 21:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor jól alakult,ez a lényeg.
2018. ápr. 30. 21:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne vegyél fel szoknyát mert kényelmetlenül fogod magad érezni. Inkább mondjuk egy kék rövidnaci egy fehér felsővel. Ne vegyél fel feketét mert szívja a meleget. Olyan ennivalót pakolj be amit kultúráltan lehet enni nem csepeg.
2018. máj. 2. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!