Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj arca kimondottan szõrös?
Ha pihés és halvány, akkor nem zavarna.
2018. ápr. 21. 22:50
Nagyi hogy csinálja?
Látnál engem, babám, nekem sötét is. Muszáj szednem, hisz itt a kérdés, de lehet, hogy ő nem tartja olyan vészesnek, vagy esetleg nem talált megfelelő módszert.
(Nekem is volt olyan, hogy a gyanta letépte a bőrömet, kis bevérzett hitlerbajusz árnyékkal mászkáltam, fsza volt.)
2018. ápr. 21. 23:01
Engem nem zavar az ilyesmi, úgyhogy nem tudok tanácsot adni. A feleségem arcán kifejezetten szeretem.
2018. ápr. 21. 23:03
Engem is zavar és igénytelennek tartom, ha nagyon sötét szőr van egy nő arcán. Egy kolléganőmnek szinte bajsza van de nem érdekli. Ha amúgy bejön a csaj lehet jobb ha egy ideig tűröd majd diszkréten jelzed neki valahogy, de ezt egy alakuló kapcsolatnál azért elég kényes felhozni.
2018. ápr. 21. 23:07
5/20 A kérdező kommentje:
Szegenykemnek az allanal vannak 2-3 centis feheres oszes szorei is vannak ill a pajeszanal lattam mar hosszabb fekete szoroket is sAjnos :( amikor az arcat akartam simogatni akkor nagyon furi volt,meg amikor odaakartam bujni hozza,olyan kellemetlen volt,egyaltalan nem vagyok egy metroszexualis srac vagy ilyesmi
6/20 A kérdező kommentje:
Masreszt igenyes pArfumot is hasznal,az pedig kulon orom a szamomra h nem egy muanyag no,de ez engem vhogy zavar,ill az elso randinkra ugy jott el h a haja sem volt eppen a legjobb allapotban
Hát nem tudom, nekem nem lenne pofám egy pasinak parancsba adni, hogy mostantól gyantázod a mellkasod, mert hányok a szőrtől.
2018. ápr. 21. 23:17
Igazából ez szerintem 2 megoldásos: elsőnek elmondod neki,hogy mennyire tetszik neked és vonzódsz hozzá,majd csak aztán hozod fel neki a témát. Én epilálom a "bajszom" (ami azóta nem is létezik). Nagyon sokat segített. Bár fájdalmas,mégis jobb,mint a gyanta. A gyanta (ahogy más írta) letépheti a bőrt,de az epilátor nem (nekem még eddig nem szedte le).
Szerintem a nagyon finom közlés segítene. Így a te vonzalmad nem felhőtlen és ha ő ezt észre veszi nem fogja érteni. Értsd így is elromolhat minden.
2018. ápr. 21. 23:24
9/20 A kérdező kommentje:
Mar elmondtam neki sokszor a legoszintebben,hogy mennyire tetszik nekem es hogy milyen szep,tenyleg elbuvolo :) csak szegenykenek nincsen onbizalma egy piciket nagyobb a sulya a szepsegidealoktol,amivel nekem semmi gondom nincsen,nagyon sokat szoktam bujni hozza es puszilgatni. De felek tole,h ezzel a szortelenites temaval nagyon osszetornem. O azt gondolja,h en kulsoleg sokkal jobb vagyok tole-napiszinten sportolok,mig o semmit,de nekem tenylegesen elnyerte a szivemet eszemet
Nekem bejön az ilyen, ha tetszik maga az arc is. :)
2018. ápr. 21. 23:50
Kapcsolódó kérdések: