Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj arca kimondottan szõrös?
Valószínűleg hormonhibás, nem tehet róla. Pl. a Down-szindrómások is ilyenek, hogy könnyen elhíznak, ezért általában ducik/kövérek. És túl szőrös az arcuk, 2-3 centi az állukon, mint írod.
1. Hidd el, megszokod. Nekem is volt egy olyan rész a párom külsejében, ami tökre nem tetszett. Nem azt mondom, hogy most tetszik, de már annyira leszarom... Már meg sem változtatnám rajta, maximum akkor és azért, ha és mert ő maga akarná. :)
2. Igen, idővel jelezzed nekiy hogy annyira tetszene neked, úgy megnéznéd úgy is, hogy ezen változtat. És akkor agyonbókolni...
A karomat szőrtelenítem, mert erős, és az egyiken MINDIG szőrtüszőgyulladásom lesz, a másikon soha. Szép nagy gennyes hólyagok, csak úgy spriccelnek.
Csak mert mindenki instavilágban él, ahol ha egy nő szőrös, már tuti hormonbeteg.
Ha darabokban szőrös az valóban hormongond(pcos) ez általában hízással is társul. Nincs olyan, ami egy pillanat alatt rendbehozza.
Nekem is pihés az egész testem, félcentis szőke pihék az arcomon is szépszámmal vannak.. sajnos mindenkinek a családban, férfiaknál is.
Ha gyantáztatom begyulladnak a szőrtüszők, de ígyis épp elèggé megszívom, mert pattanásokra is hajlamosabb vagyok miattuk. Ez van, vannak szőrös típusok, nálam mindenhol kifejezetten hosszú és sűrű, világos szőr lenne szerte a testemen, de mindenhol szedem, kivéve az arcomat.
Ha a lánynak csak pár szőrszála erősebb és hosszabb, azt meg lehet szüntetni és valóban utalhat betegségre, ha viszont pihéi vannak, akkor nincs rá megoldás..
Pihe minden nőn van de azt általában észre se venni.
Beszélj vele erről, ha hormon zavar akkor vizsgáltassa ki. Meg pár szőrszálta egy csipesszel is kiszedi, pikk, pakk.
Nem igazán vagytok egy szinten. Magadabb szintű embert érdemelne, mint te.
Ovis.
Ez az oldal segitsegre van, otletek, tanacsok adasara, nem kritikara 19-es.
Es ez nem olyan kerdes volt, hogy van a csipojenel +1kg pluszban, hogy mondjam el.
Ez nagyon kenyes tema, mert ha megemlited akkor lehet, hogy nem ugy fogadja ahogy szeretned, ha nem emlited meg akkor meg magadat szivatod. Jottek legalabb tanacsok, bar megoldas nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!