Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12 éves vagyok és 154 cm kb...

12 éves vagyok és 154 cm kb 43-45 kg így vehetek fel rövidgagyát és/vagy haspólót?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2018. ápr. 22. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szép vagy, a képeiden jól nézel ki, jó alakod van. Az életben nem láttalak, de egy tipp: sokkal szebb leszel, ha elfogadod magadat, és úgy szereted magad, ahogy vagy! Hidd el, egy kis önbizalom csodákra képes!
2018. ápr. 24. 19:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha én nézek ki (melletted) modellnek nézd meg a többieket.

(Itt)

Bár lehet hogy csak a smink....én nem sminkelek...

És így most miattatok kicsit kezdem magam jobban érezni nagyon köszönöm mindenkinek puszi😘!

2018. ápr. 25. 22:40
 13/16 anonim válasza:
Súlyoddal,magasságoddal semmi gond nem lenne. De nagyon fiatal vagy hozzá! Ne csodálkozz a tekinteteken amiket kapsz. nem azért kapod őket,mert nem jó az alakod...
2018. ápr. 26. 21:42
 14/16 anonim válasza:

12 évesen nem kell a haspóló :-)

Amúgy nem vagy kövér.

2018. máj. 6. 00:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért ne vehetnél?

Nagyon jó alakod van, és ha tetszik, senki nem tiltja meg.

Azért pedig ne legyenek gátlásaid, hogy nem vagy olyan magas, mint a “modellek”. Rengeteg 148-160 közötti barátnőm van, akik elképesztően szépek, és szinte minden ruha jól áll nekik.

Pont, hogy az alacsony lányoknak a nagyon rövid, vagy a hosszú nadrágot állnak jól, mert ezek nyújtják őket a dérdig érőkkel ellentétben.

2018. máj. 6. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:

En is megneztelek, jo alakod van. Egyaltalan nem vagy kover. Szép és karcsu vagy. Nyugodtan hordhatsz barmit. Sminkelni abszolut nem kell 12 evesen, semmi ertelme.

14/l

2018. máj. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!