Mit vegyek fel első randira?
Már kikeszulok magamtól, de nem tudok dönteni. Ezek között filózok:
Magas derekú kék farmer, egyszerű fekete felsovel és bőrdzseki.
Vagy fekete farmer, szürke felső, rá pedig farmerkabat.
Vagy fekete nadrág és elegánsabb ing, bordzsekivel.
Egy egyszerű kávézoba megyünk , nem kell kiöltözni és úgy gondolom, hogy jobban állnak rajtam a lazább ruhák (attól, hogy laza még nőies), de lehet inkább elegáns mellett kéne döntenem?! Nem tudom... A kabát azért kell mert előrelathatólag estig leszünk
Nekem is az 1.
Milyen cipőt veszel fel?
És akkor mi van ha mindenki úgy jár?
Ha tomegcucc akkor az, őszintén ez kit érdekel?
Az a lényeg hogy csinos legyen és ő is jól érezze magát a bőrében.
Hát nem mindenki szeret tömegcucc lenni. Gondolom a kérdező sem, épp azért tette fel a kérdést mert szeretne jó benyomast tenni.
De ha ennyire felháborodtal utolsó gondolom te is a vázolt tucatcsaj vagy.
Ki nem szarja le, hogy tömegcucc? Nem attól leszel egyedi, hogy hülyén öltözködsz és minden baromságot felveszel, ami nem is áll jól vagy nem illik vagy még a múlt században volt divatos....Nehogy azt hidd, hogy rocker/emo/hippi stb. vagy, akkor majd egyedi leszel, mert egyàltalán nem....Szerintem az a lényeg, hogy olyan ruhákat hordj, ami neked tetszik és jól érzed magad benne, mert akkor az valóban te leszel, függetlenül attól, hogy rajtad kívül még hányan hordanak ilyesmit. Ez ezerszer egyedibb, mintha magadra erőltetsz valamilyen másik stílust vagy görcsősen próbálsz egyedi lenni, az szerintem pont, hogy gáz, mert látszik, hogy nem tudsz vele azonosulni és az nem te vagy.
Nekem az első a legszimpatikusabb. Szerintem az a fontos, hogy önmagadat add és úgy viselkedj, ahogy egyébként is szoktál. Ez az öltözködésre, sminkre is vonatkozik. Én úgy gondolom, hogy teljesen felesleges full kicsípni magad vagy elegánsan megjelenni, ha amúgy nem az a te stílusod és az alkalom, helyszín sem követeli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!