Vannak még olyan lányok, akik nem ezt a bokavillantós, titokzoknis, sportcipős tucatdivatot követik?
Figyelt kérdés
Szinte minden lányon ezt a viseletet látom, hiányolom az egyedi stílusú öltözködést. Kicsit kiábrándító, hogy sokan nem mernek önmaguk lenni, hanem birkaként beállnak a sorba, és elkezdenek követni sokadikként egy divathullámot.2018. ápr. 21. 15:48
12/18 anonim válasza:
És ha van, akkor mit ér a kérdésed?
És ha nincs, akkor mit ér?
Na látod, kár volt kiírni
13/18 anonim válasza:
Magas,hosszú lábú lányként minden nadrág bokavillantós rajtam. Most akkor akaratomon kívül is tömegember lettem,csak mert hosszabb a lábam 10 centivel,mint az átlagnak? :D
15/18 Miss Endzsi válasza:
Legtöbbet magassarkú vagy lapos szandálban vagyok. Nagy ritkán PEDIG sportcipőben. Most aztán k* rva sz* rul érzem magam, mert neked egy-egy nap nem tetszenék..másnap meg odáig lennél értem..... ezt a felszínességet istenem, nőj fel..
20/L
16/18 anonim válasza:
Mondhatod hogy tucatdivat, de az idők során mikor nem volt ez?
Mindig az adott divat szerint öltöztek, ahogy te mondod tucatok voltak, és ez jól is van így. Akkor is ha te éppen máshogy gondolod.
17/18 anonim válasza:
Tavasz-nyár-ősz:
- szoknya + póló > balerina, vagy vászoncipő, nyáron szandi
- short (rövid, félhosszú + póló > vászoncipő
Hidegebb idők:
- farmer + hosszú ujjú felső > vászoncipő vagy csizma
- leggings + kötött tunika > csizma
18/18 anonim válasza:
Vannak. Nem vagyok megrögzött divatellenes, de csak azt az irányzatot követem, ami jól áll nekem és passzol az egyéniségemhez, ízlésemhez. Soha nem hordom a hosszú évek óta nálunk nagy népszerűségnek örvendő leggingst, vagy skinny farmert, mert egyszerüen nem áll jól. Simán felveszek viszont enyhén trapéz fazonú farmert, akár magassarkúval vagy bakanccsal, akkor is, ha erre furán néznek kis hazánk birkái, mert az viszont előnyös az én alkatomhoz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!