Vannak még olyan lányok, akik nem ezt a bokavillantós, titokzoknis, sportcipős tucatdivatot követik?
És ha másnap meg véletlen így öltözök máris igyanúgy nézek ki mint ők?
El se hinnéd mennyire utálom a hozzád hasonló felületes embereket, még kiábrándítóbb vagy mint aki néhanapján egy divatnak megfelelően öltözik mert neadjisten tetszik neki.
A könnyebben befolyásolható személyek szoktak csak és kizárólag divatcuccot hordani. Minél kevesebb ilyet hord valaki annál inkább megvan a saját személyisége.
Nekünk (bár reál szakos vagyok) egy tantárgynál pont elhangzott egy ilyen mely szerint akinek gyengébb a személyisége az könnyebben befolyásolható valamiféle ideál/külső tényező által.
Értsd: bieber felemás zoknit hord --> divat lesz a fiúcskák körében.
kardashian olyan pólót hord ami a bimbóinál ki van vágva és vissza van ragasztva---> divat lesz
Nem minden divat rossz, de van aki mindent hord ahogy bejön (lásd a sonkás neccharisnya köldökig felhúzva, boyfriend nadrág, vagy a tüdőgatya) az azért gáz...
Én abszulút nem a mainstream divat szerint öltözködöm. Félig meddig goth vagyok már ha muszáj bekategorizálni magamat valahova.
A romantic goth és a trad goth öltözködés vonz. Gothic metalt és black metalt hallgatok. Most ismerkedem a gothic rock kevésbé ismert részével is.
Még babybatnak mondanám magamat de már nagyon régóta foglalkoztat ez a szubkultúra. Egyik alágában már tini koromban is belekostoltam.
Amúgy szerintem mindenki öltözködjön úgy ahogyan jólesik neki. Pont ezért nem érdekel ha valaki az éppen aktuális trendek szerint öltözködik. Ez csak is az ő dolga. Ettől még senki sem lesz kevésbé jófej. Egyszerűen neki/nekik ez tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!