Hord még valaki egyáltalán 30 alatt harisnyát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 23:22
11/21 anonim válasza:
Persze.
Elegánsabb helyen a jól öltözöttség alapkövetelménye, hogy szoknyához ne a pucér lábunkat mutogassuk.
28/N
(mielőtt kapnám a privátokat, nem vagyok fétises és 90%-ban nadrágokat hordok)
13/21 anonim válasza:
11!
Éppen ezért nem kapsz privit mert nadrágot hordasz túlnyomórészben..
14/21 anonim válasza:
13!
Ó, kaptam én már akkor is, mikor csak annyit írtam, hogy van bőrkesztyűm... Mindig van 1-2 fétises, akik ezek alapján akarnak "ismerkedni".
15/21 anonim válasza:
Az az érdekes hogy van aki még az itteni kislányok közül akar valakit megismerni mert nyílván nem tudja hogy egy egyszerű kérdéstől is megsértődik a kis lelkük így aztán ha hiszed ha nem én sosem írok rá senkire ez miatt is illetve nem szeretnék beállni az olcsó ismerkedők sorába..
16/21 anonim válasza:
Én szoktam hordani néha fekete nylon harisnyát.
19/l
17/21 anonim válasza:
Fiúként télen mindig hordok vastag pamut harisnyanadrágot, nagyon szeretem nagyon kényelmes, kicsi korom óta hordok, és amíg kapható lesz hordani is fogom.
18/21 krisztamnk válasza:
30 fok alatt is szoktam harisnyát hordani, meg 30 éves korom alatt is hordtam :-)
Harisnyanadrágot, tangával...ha erre voltál kíváncsi :-)
19/21 anonim válasza:
Én minden nap hordok fiúként nejlonharisnyát. :) Imádom! :)
20/21 anonim válasza:
19-nek igaza van tök jó érzés az biztos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!