A decathlonba lehet kapni olyan futónadrágot (leggings) aminek a szárába harisnya anyag van különböző méretben és helyeken? Vagy ha ott nem akkor hol? F
Köszönöm a segítséget!
A kettes válaszoló első és utolsó linkje már hasonlít az elképzelésemre, csak én olyat keresek aminek oldalt végig van ez a hálóbetét mert nyáron jobban szellőzik mivel ezt pont azért találták ki és én amúgy sem szeretem a rövidnadrágot mert szeretem ha érzem hogy van valami a lábamon.
Nézd, a googlebe beírod, hogy leggings és végigböngészed. Ennél kényelmesebb és egyszerűbb módja nincs.
Egyébként az F az férfit jelent?
Húú első ez nagyon klasszul néz ki :)
Egyébként sztem is a Decathlonban érdemes a férfi változat után kutatni, időnként van olyan széria ahol a térdnél légáteresztőbb a cucc.
Vagy van a Nike HiperCool leggings ami teljes egészében ilyen leheletvékony anyag és még nyáron is majdnem dermesztően hideg :) Régen a brandcenter.hu oldalon lehetett venni de most még az oldal se tölt be - nem is kereshető :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!