A leggings nem nadrág c fejezet hogy is van? Ha nem elhizott egy nő, es nen latszik at a legginfs, mint pl a harisnya, akkor siman felvehető röviddel is
Egy istennő testű bombázó meztelenül és melltartóban is jól néz ki, mégse megyünk ki úgy az utcára, mert NEM ODA VALÓ.
Nem attól függ, hogy ki hány kiló, hanem van egy norma. Utcán nem mászkálunk bikiniben, meg nadrág nélkül.
Hát akkor már ennyivel pizsamába is :D
A kondis nadrágoknak nem olyan az anyaga vastagabb mint a cicanadrágé. És mert mást láttál ebbenfrangálni utcán neked nem kell ezt csinálni. (1.voltam)
Kövezzetek meg ha úgy tetszik, de én nem fogok azért kényelmetlen nadrágban menni valahova, hogy másoknak megfeleljek.
DUPLA leggingsben járkáltam télen, mert kényelmes és meleg volt és ugye így egyáltalán nem látszott át semmi. Tök fekete az egész. Majdnem térdemig kabát volt ráadásul, szóval aki ezen kiakad...
Azért nem mindegy, hogy sima pamut leggings, vagy bőr-latexes, vagy színes nyári stílusú, ezeket lehet magába hordani(alkattól független).
Egyébként mindenki úgy hordja, ahogy akarja, tunikával, vagy magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!