Azokat a fiúkat, akik sortot viselnek, nem zavarja, hogy mások is látják a fedetlen lábukat?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 17:04
11/18 A kérdező kommentje:
Képet küldesz róluk privátban?
2018. ápr. 11. 19:23
13/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok a virgácsaidhoz!
2018. ápr. 11. 22:33
14/18 anonim válasza:
En pedig a rovidnadrag komplexusodhoz. Keress fel egy orvost ha ennyire betegesen zavar.
15/18 Thillmin válasza:
Én nem vagyok valami sportos, szégyenlem is az izmaim fejletlenségét. A combjaim azok, amik a testem többi részéhez képest viszonylag edzettek, ezért pont, hogy szívesen mutagatom őket! Inkább azt lássák, mint a lapos melleimet...!
16/18 anonim válasza:
Gondolom, akiket zavar, azok nem hordanak rövid nadrágot. Pl engem zavar, és ezért nem is veszek fel, csak úszáshoz. Gondolom más is így van ezzel. Mondjuk, ha abból indulok ki, h manapság sokan vesznek fel olyan cuccot, amiben nem érzik jól magukat (divat, vagy más egyéb okok miatt) akkor már az én véleményem nem állja meg a helyét...
17/18 anonim válasza:
#16 Így van, de pasiknak nincs nagyon alternatíva, vagy rövidnadrág, vagy hosszú, amibe beleizzad melegbe a láb, lábköze. A leggings lenne ideális, mert kényelmes/vékony, nem látszik benne a láb, én is míg nincs 50 fok, addig főleg fekete leggingset hordok, ha divat, ha nem.
18/18 Csupasz makk válasza:
Én kimondottan jól érzem magam olyan rövidnadrágban, amelyik a combjaimat szabadon hagyja. Soha nem hordok bermudát, azaz térdig érõ nadágot. Hûvösebb napon hosszúnadrágot, 24 fok felett combközépig érõ nadrágot szoktam hordani, 30 fok felett pedig combtõig érõ shortot. 40 fok közelében meg olyan futónadrágban járok még a városban is, amelyik oldalt is jól föl van vágva. Ha van belevarrt alsó, vagy legalább egy háló, akkor alsógatyát sem veszek alá. Egészségesek a lábaim, ezért nem zavar engem, ha mások is látják, sõt kimondottan jó érzés, hogy nem tartozom a tömegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!