Srácok ti hol szoktatok ruhát venni?
Én általában járom ezeket a boltokat, és ha találok valamit akkor azt megveszem.
Amúgy külföldi vagyok. (nem tom ez mennyire befolyásolja a kérdést)
Itt is az van, hogy szinte összemosódnak a lányos és a fiús dolgok. Szerintem ez egy jövőbeli divat lesz. Mondjuk engem ez nem nagyon érdekel, általában a többség szokott így ruha terén magával húzni.
Nem tudom, hogy mennyire olvasol dolgokat a neten, most jelenleg japánban leginkább, de már angliában is kezd divatba jönni a FÉRFI MAGASSARKÚ!!
Erre egy jó példa: https://www.youtube.com/watch?v=ExH3VvPK2AU
Asos, Asos marketplace (de a kedvenc eladóm ugyanúgy árul Etsyn is), ritkábban Zara online. Volt már, hogy csináltattam.
Cipőt pedig ahol találok. Típus szerint keresek nem bolt szerint. Caliroots, Asphaltgold, Endclothing, ecipo.hu stb.
Hagyományos boltban vagy 4 éve nem vásároltam.
mivel kisvárosban lakok, szinte csak az interneten keresgélek: arukereso.hu (spartoo, fashiondays, answear, bibloo, otto, ecipo). Meg persze vatera.
De távolabbi célom, hogy majd Németországban éljek és innen válogathassak:
Amúgy a Zara elég bóvli, szóval ha nálunk lenne, akkor is a neten néznék ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!