Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok ti hol szoktatok ruhát...

Srácok ti hol szoktatok ruhát venni?

Figyelt kérdés
Eddig a Pull and bear, Berska, Zara volt a kedvencem, de már vagy egy éve nem vettem semmi újat, most egyik nap megint bementem ezekbe és nemtom mi történt de semmi jót nem találtam, szinte az egész tele van ilyen szines, lányos cuccokkal, lehet a stílusom változott meg vagy ez lesz most a divat de inkább kijöttem üres kézzel.

2018. ápr. 6. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én általában járom ezeket a boltokat, és ha találok valamit akkor azt megveszem.

Amúgy külföldi vagyok. (nem tom ez mennyire befolyásolja a kérdést)

Itt is az van, hogy szinte összemosódnak a lányos és a fiús dolgok. Szerintem ez egy jövőbeli divat lesz. Mondjuk engem ez nem nagyon érdekel, általában a többség szokott így ruha terén magával húzni.

Nem tudom, hogy mennyire olvasol dolgokat a neten, most jelenleg japánban leginkább, de már angliában is kezd divatba jönni a FÉRFI MAGASSARKÚ!!

Erre egy jó példa: https://www.youtube.com/watch?v=ExH3VvPK2AU

2018. ápr. 6. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Asos, Asos marketplace (de a kedvenc eladóm ugyanúgy árul Etsyn is), ritkábban Zara online. Volt már, hogy csináltattam.

Cipőt pedig ahol találok. Típus szerint keresek nem bolt szerint. Caliroots, Asphaltgold, Endclothing, ecipo.hu stb.

Hagyományos boltban vagy 4 éve nem vásároltam.

2018. ápr. 7. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:

mivel kisvárosban lakok, szinte csak az interneten keresgélek: arukereso.hu (spartoo, fashiondays, answear, bibloo, otto, ecipo). Meg persze vatera.

De távolabbi célom, hogy majd Németországban éljek és innen válogathassak:

[link]

Amúgy a Zara elég bóvli, szóval ha nálunk lenne, akkor is a neten néznék ruhát.

2018. ápr. 7. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!