Milyen trükkök kellenek ahhoz, hogy valaki az alacsony testmagassághoz molett, vagy töltött galamb alakot visel és ezt valahogy meghosszabbítsa?
Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok és erősen karcsú derekú, nagy mellekkel, és erős combos csípővel. Az a baj, hogy bármi ami mintás tetszene, nem áll jól, sőt előnytelené tesz. Szoknyát már hordani sem szeretek, mert erősít és még kisebbnek mutat. Viszont már unom az egyszínű egysíkú dolgokat. Szeretem a kockásakat, az indiai dolgokat, meg a bohókásat, de most már képtelen vagyok ízlésesen öltözködni. Igaz eddig sem tudtam jól ruhát összeválogatni, de szülés után megmaradt kilócskák rám ragadtak és képtelen vagyok ízlést találni az új alakomba. (fogyni nem fogok, mert nem szokásom azzal foglalkozni. Az alakomat elfogadtam csak ruhával nem tudom kívánatossá tenni)2010. jún. 11. 21:03
1/2 anonim válasza:
Akármit is húzol fel a lényeg,h magabiztos legyél benne :)
Ha valamit szépnek találsz magadon azt hangsúlyozd pl. a formás melleid:D
Hogy ha a ruha nem éppen előnyös akkor dobdd fel magad kiegészítőkkel:D
egy szép fülbevaló,karkötő vagy egy extrémebb öv elvonja a figyelmet a "husisabb részekről":)
én is a molett nőkhöz tartozom és imádom:)
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem biztos jól állnának a bővebb színes tunikák például egy fehér halásznadrággal egy izlésesen magasabb sarkú szandállal.
Egyébként nem baj az, ha egyszerűen öltözködsz, fel lehet dobni nyakláncokkal, karkötőkkel, fülbevalókkal.
Nyugi rengetegen vannak molettek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!