Jól áll egy aviator napszemüveg egy lánynak?
Már miért lenne férfi napszemüveg?
Amúgy szerintem simán jól állhat egy lányon.
Ó hát persze, most ez a divat ami férfi és tetszik a kislányoknak akkor nevezzük el uniszexnek, mert ez így működik!
Nézd már meg milyen idétlenül néz ki azon a kicsi fejletlen fejezeken!
Nem véletlenül mert a férfi koponyára van tervezve mivel az robosztusabb, nem véletlenül írták előttem hogy csak némelyik nőnek áll jól nyílván annak aki férfiasabb.
Az fel sem merült benned hogy külömböző méretű szemüvegeket gyártanak,
férfi és női modellekből is egyaránt?
😂😂 külömböző?? Még így sem láttam írva de mindég tanúl az ember...
Én a lencse formájára gondolok nem más méretre mert a lencse formája határozza meg hogy férfi!
Amit a dolli roll nevezetű együttes énekesnője viselt az a macskaszem alakú az egyértelmű hogy női fazon, tehát az aviátor az meg férfi mégha nehéz is elfogadni...
Rettentő idétlenűl zavaróan néz ki egy női arcon.
Pont a te írásod után szánalmas kiakadni, hogy elrontottam egy szó leírását amit aztán ki is javítottam. Te még normális mondatszerkezetet sem tudsz alkotni.
Amúgy meg nem minden nőnek áll jól a macskaszem alakú napszemüveg. És rohadt sok olyan női napszemüveg is van aminek jóval nagyobb a lencséje mint egy féri napszemüvegnek. Aviator napszemüvegek is rendzseresen ott van nak a női kollekcióba tartozó napszemüvegek között.
Aviatornak a lencse alakjával van gond mivel azt férfi archoz alakították!
Ja, és hogy rendszeresen ott van a női szemcsik között? Ezen meg sem lepődök mivel így nyúlják le a nők szinte mindenünket...
Jé, te is tudsz tévedni? Na látod emberi dolog és ha nem tidtok fogást venni rajtam akkor jöhet a helyesírásom,a fogalmazásom és ha lenne kép rólam még a hajam színe is gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!