Olcsóbb vagy márkás napszemüveg?
Mindennapi használatra munkavédelmi boltban szoktam napszemüveget venni. TÜV által bevizsgált német minőség, divatos, jól néz ki, 1500 Ft-ért.
Nem gond, ha elvesztem vagy összekarcolom. Veszek helyette másikat.
Én egész jól megvagyok a saját kis Ray-Ban Wayfareremmel.
Nagyon szeretem, és semmi problémám nincs vele.
Értelemszerűen a márkás szemüvegekre voksolok.
Hozzáteszem, a márkás nem feltétlenül jelent drágát, pl. a Polaroid szemüvegek egész jó áron indulnak.
Ha már bevállalom, hogy szemüveget veszek, akkor alap, hogy polarizált, UV szűrős és optikai minőségű legyen a lencséje, mert az olcsó kínai plázás szemüvegeket nem látják el ilyen védelemmel.
Ezeket menőségből vagy divatból hordani pedig balesetveszélyes, hiszen akár meg is vakulhatsz tőlük.
Ha nem tudod a szemüveg eredetét vagy szimplán érdekel, hogy tényleg mit veszel fel, nehogy probléma legyen, vidd el bevizsgáltatni. Ennyi az egész.
Jól néznek ki a Ray Ban napszemüvegek, de kb mindenkin ha márkásabb darabról van szó, ez van. Na jó nem, most hódít a Celine kópia... Ha pénzt teszel bele, személy szerint egyedibbet néznék. Az Oakley design csomó Uvex munkavédelmi szemüvegben némileg megvan és 20-ad annyiba kerül. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!