Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zarából vagy Tally Weijlből...

Zarából vagy Tally Weijlből lenne érdemes farmernadrágot venni?

Figyelt kérdés
Tallyból van 2 db nadrágom, amelyik olcsóbb, az kinyúlt, kifakult, a drágább az jól bírja. Nem tudom, hogy megpróbálkozzak-e vele még egyszer.
2018. ápr. 3. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Zara vagy Bershka ! :)

Bocsi,a Bershka nincs benne,de ott jók a gatyák!

2018. ápr. 3. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A Bershkat én is nagyon tudom ajánlani. Jó áron van, és nagyon jó minőségű. Én elég vékony vagyok, szinte sehol nem találok rám való nadrágot csak ott. Van egy fekete farmerem amit kb. 2 éve vettem 5.000 FT-ért, és még mindig az egyik kedvenc nadrágom, még most is lehet olyat kapni:)
2018. ápr. 3. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! :) Sajnos a közelemben csak a fent említett 2 bolt található,úgy hogy majd akkor a Zarával próbálkozok. Néztem már Bershkát külföldön,pont akkor vettem azt a gagyi Tally-sat,talán jobb lett volna még is a Bershkából választani. :)
2018. ápr. 4. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!