Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találjam meg azt a...

Hogyan találjam meg azt a cipőt, ami már tavalyi kollekció?

Figyelt kérdés
Bementem kb 3 hónapja a Westend Vans boltjába, és nagyon megtetszett egy khaki zöld cipő. Old skool volt, mindenhol világos zöld, kivéve a gumi a szélénél és a cipőfűzője. Ezek fehérek voltak. Egyszerű szövet anyagból volt, semmi különleges. Pár héttel később visszamentem, de azt mondták, hogy már nem kapható, ugyanis tavalyi kollekció. Nagyon meg szeretném találni, hogy hátha eBayről még tudok rendelni, de még a cipő nevét sem tudom.

2018. ápr. 2. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát bas...z.ki rákeresel
2018. ápr. 2. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Beirod vans green shoes

Fiú vagy,vagy lány

Mögé írod men vagy women

Hányas a lábad?

Azt is mögé írod

EU42

2018. ápr. 2. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a francnak vezetik ki 1 év alatt a cipőket, kényszeresen hozzák az újabbakat, aztán az vagy jobb vagy nem, de nincs más.
2018. ápr. 2. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló. képzeld, amióta legutoljára a boltban voltam (kb 1 hónapja) csak azt a cipőt keresem :DDDDD de kis buta vagy, isten gyere le
2018. ápr. 2. 22:31
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 próbáltam már beírni még németül is, de eredménytelen volt xd ezért írtam ki ide, hátha...
2018. ápr. 2. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 én sem értem, értelmetlen amit csinálnak
2018. ápr. 2. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Én találtam nem is egyet. Ja és en voltam az #1 és a #2 is :)
2018. ápr. 3. 02:54
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 találtam én is számtalan cipőt, de szerinted kiírtam volna a kérdést, ha már megtaláltam volna amit keresek?
2018. ápr. 3. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez az? :D Le is van árazva.

[link]

2018. ápr. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!