Nektek nagyjából mennyi ruhátok van? Meg vagytok elégedve a kollekciótokkal?
Csak mert szerintem nekem sok ruhám van, de ennek kb a felét -értelemszerűen, amiket nem szeretek- nem hordom, viszont, anyukam nem engedi, hogy ezeket elajándékozzam, vagy egyszerűen megszabaduljak tőle, mert szerinte jók. Bárcsak ez helyetálló indok lenne, csakhogy ő hajlamos nagyon ízléstelen lenni, és mindent szeretni, ami kicsit is hasonlít a 2009-ben a 20-24 éves lányok által hordott darabokhoz.
18L
köszönöm a válaszokat!
#1 - nadrágjaim a H&M-ből és a a NewYorker-ből van, belőlük nincs is olyan sok, épp elég, viszont a felsők... van az előbbi két márkától, Hádából itthoni, piacos turkálóból és én ezeket mind szeretem is - viszont, amiket anyukám vesz, turkál, nos, azokkal van problémám
#2 - nem olyan egyszerű ez, mint gondolod, mikor tartok egy szelektálást, és mondjuk lepakolom a fotelbe a ruhákat amikre már nem tartok igényt, mintha csak érezte volna, bejőtt a szobámba, átnézte, miket szortíroztam ki, és elkezdett ordibálni, meg tökre kiborult, hogy ezeket miért, ezt miért, stb., aztán napokig hozzám se szólt :D
Ja, és én és az anyukám nem vagyunk épp egy súlycsoport, valószínűleg ezért is vesz nekem olyan ruhákat, amiket igazából ő szeretne hordani, csak a súllya miatt nem teheti ezt meg.
Nekem nem olyan sok.
Anyu is mindig tartogatta a ruháimat, amiket már nem hordtam és el akartam ajándékozni/adni, mondván márkás/jól néz ki stb. Én meggyőztem anno, fölöslegesen foglalja a helyet, mert úgyse fogom már felvenni őket. Némelyiket le tudom passzolni unokatesóknak, tesóknak, akkor családban marad, azt anyu könnyebben feldolgozza :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!