Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit szoktatok gondolni...

Ti mit szoktatok gondolni akkor, amikor az utcán 55 év feletti nőt láttok övig érő miniszoknyában (nem ízléses éppen térd felett végződőben, hanem igazi miniben)?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek joga van ahhoz hogy miniszoknyát felvegyen, nekem is jogom van véleményt alkotni róla. Természetesen nem mondanám az arcába, mert nem áll szándékomban megbámtani senkit. Szerintem 55év felett már nem áll jól egy nőnek a miniszoknya. Azért nem áll jól nekik, amiért öregasszonyosan néz ki egy 20 éves egy 50 éves ruhájában. És hiába áll csodálatosan az 50 évesnek a ruha, hiába dicsérik orrba szájba, hogy milyen szép abban a ruhában és milyen fiatalos, az neki áll jól és nem a 20 éves lánynak. Valamint annyi meg annyi módja van annak hogy egy idős nő csinos legyen. Én mindig felfigyelek a stílusosan öltözködő középkorú és idős hölgyekre és arra gondolok én is így akarok kinézni "x" év múlva.
2018. ápr. 4. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam látni egy idősebb nőt a városban aki abban szokott járkálni :D Nekem az róla a benyomásom hogy jó hogy ilyen öntudatos és magabiztos.
2018. aug. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!