Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis mi a jó a tüdőig érő...

Mégis mi a jó a tüdőig érő nadrágokban?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy belebolondultak a csajok az olyan nacikba, amik minimum a köldökig érnek.

És persze bele is tűrnek mindent, amitől úgy látszik, hogy a bőrönd még nagyobb...

Kb. Ilyen látványt nyújt nekünk, mint nektek ez a férfi:

[link]

Ennyire izlésficamos lenne már ez a generáció, vagy mégis mi az oka ennek az öltözködésnek?

Vagy ez lenne a 21. századi erényöv?

Mert engem peldául taszít.

Szóval örülnék ha megérthetném mi zajlódik le azoknak a csajoknak a fejében akik ezt a stílust választják.

Köszi :-)

2018. ápr. 1. 15:45
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
81%

Most egy ilyen tényleg gáz?

[link]

[link]

[link]

Szerintem kifejezetten nőies.

2018. ápr. 2. 09:25
 12/29 A kérdező kommentje:

Ez nőies, egy üzletasszonyon laza viseletnek el tudom képzelni, de az utcán 100-ból 99 csaj nem így hordja. Mondjuk ennél is az az érzesem, hogy rövid lett a nadrág szegényeknek.

A legtöbben feszülős farmerként hordanak ilyet, egy totál nem odaillő cipővel, általában torna vagy sportcipővel. Legalábbis ezek szúrnak szemet legtöbbször. Az biztos, hogy a férfi szemnek nem jó látvány :-)

2018. ápr. 2. 09:41
 13/29 anonim ***** válasza:
61%
Már amelyiknek. :) Ha nem tetszene azoknak, akiknek Ők tetszeni akarnak, akkor valószínűleg nem hordanák.
2018. ápr. 2. 09:54
 14/29 A kérdező kommentje:

Tudod milyen ritkán mondja ki a férfi, hogy "hogyan nézel ki?"

A férfi nyugalmat akar nem pedig hisztit, ezért csak akkor juttatja a nő tudtára, hogy gáz a szerkó, mikor már bátran finganak közösen a takaró alá :-)

2018. ápr. 2. 10:24
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Micsoda szakértő vagy. Bár nem értem, hogy egyáltalán mi értelme ennek az eszmefuttatásnak, hisz nem fognak megváltozni. Azért meg főleg nem, mert téged "taszít". Én pontosan azt látom és hallom, hogy a korombeli fiúknak mennyire tetszik és, hogy semmi problémájuk nincsen vele. Azért az viszont vicces, hogy ízlésficamosnak nevezed őket. Érdekelne, hogy miként jutottál arra a következtetésre, hogy a Te megállapításod a helyes? Vagy ezt csak úgy elgondoltad, és most legalább van még egy jelentéktelen dolog, amin tudsz problémázni?
2018. ápr. 2. 10:36
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Lapos segg:

[link]

Ocsmány gatyák:

[link]

2018. ápr. 2. 11:14
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez is mi a franc?

[link]

2018. ápr. 2. 11:16
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

Imádom hogy laposabb hasát csinál. 3 szülés után nagyon nem az igazi. Persze hasat takaró felsokkel hordom. Épp ma is vettem Egy ilyen farmert.

Balerinaval vagy koromcipovel hordom, általában offshoulders felsokkel és bordzsekivel.

Valahogy nem tudom elkepzelni hogy idegen faszik véleménye miatt ne vegyem fel 😂😁

Hála égnek a férjem nem hisztizik ilyen dolgokon. Neki az összhatás számít és azzal elégedett.

2018. ápr. 3. 19:16
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Látod 18-as!

Én is a feleségem miatt hordok nyáron shortokat mert mivel regóta testépitek jó a lábam és neki tetszik nem pedig más pitcsáknak akarom mutogatni magam ,persze melegbe nagyon jó pedig itt sok okos van aki szeret rábeszélni a fénymásolat viseletre,tehát minden féri térdig érő egyenruhába legyen.😂😂

2018. ápr. 3. 19:36
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

9!

Azért ha mi szánalmasan nézünk ki a csőgatyáinkba, ti hogy néztek ki a férfi acélbetétes bakancsba?? Na az sem különb hidd el!

Rossz homáros és egyben nevetséges.

Meg mikor konkrétan férfi ruhákba mertek kimenni az utcára,na az viszi a pálmát.

2018. ápr. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!