Gáz ha valakin egy hétig ugyan az a farmer van és két pulcsit vált egy hétre?
4# vagyok. Lepontozhattok, de ezt a többi ember akkor is észreveszi. Nekem általános iskolába szóltak már be emiatt.
Nyilván máshol persze értelmesebb emberek vannak és nem szokják meg az ilyet, de attól még gondolatnak rosszat.
És szerintem akkor is gáz egy hétig ugyanabban a nadrágban lenni.
Nem mosdani, fogmosást hanyagolni, zsíros büdös hajjal mászkálni, bagószagot árasztani... na az a megszólandó.
Nekem pl.: minden farmerem ugyanolyan vagy minimális eltérés van, mert egy fazon, szín áll a legjobban.
De amikor csak egy használható nadrágom volt tiniként, akkor is meg tudtam oldani, hogy este kimostam, reggelre megszáradt a radiátoron.
Ezért megszólni?
Én is egy hétig (5nap) hordok egy farmert, mert nagyon nehezen találok magamnak nadrágot, és ha veszek egyet amellé ami van, akkor meg az fog kényelmetlennek tűnni, ami a régebbi. Remélem értitek. :D
Szóval mindig csak egy gatyámat szeretem.
Szerintem ez abszolút nem igénytelen.
Én vettem 3db teljesen ugyan olyan farmert és csak azokat hordom felváltva és ha valamelyik elszakad, akkor veszek még egy ugyan olyat (most tartok kb az 5.nél).
... szóval az ismerőseim akár azt is hihetik, hogy 2 éve ugyan azt a nadrágot hordom folyamatosan, mert csak 1-2 emeber tud róla.
Ezt csak azért írtam le, hogy nem tudhatod biztosan, hogy ugyan azt a natrágot hordja, de akkor sem lenne olyan nagy gáz.
(Persze nyáron legtöbbször rövid nadrágot viselek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!