Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor/hova viseljek melegítőna...

Mikor/hova viseljek melegítőnadrágot?

Figyelt kérdés

Mindig mindenhova farmerben megyek, jelenleg nincs melegítőnadrágom/joggerem és szeretnék venni egyet.

Szóval hova szokták azt viselni? Mármint vannak olyan helyek ahova inkább farmert viseljek, vagy akkor és oda viselem ahova akarom? Btw fiú vagyok, nem tudom ez befolyásol-e egyáltalán valamit ezzel kapcsolatban.

2018. márc. 25. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Vannak azért egész normális, sőt divatos kinézetűek is, amivel hivatalosabb helyekre is gond nélkül mehetnél... Meg ugye amiben Józsi bá kapálni szokott, és '68-ban vette az Ecserin. El kell találni, hogy úgy normálisan álljon rajtad, nem pedig hullámzik a lábad előtt, mint valami függöny, sem ami kiadja ott a dolgok alakját. Utcára abban mész amiben akarsz, aki meg gyakran jár biciklivel, vagy végez bármilyen mozgással járó munkát (tehát nem gép előtt ül) annál meg teljesen természetes, hogy mindig mackóban van, nem fogja kétpercenként cserélgetni, mert épp beszalad egy boltba, postára.
2018. márc. 25. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nincs előírva dress code, ott azt viselsz, amit szeretnél.
2018. márc. 25. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván vannak olyan helyek, amelyek megkövetelik, hogy ne melegítőnadrágba menj. Viszont a hétköznapokon elég gyakran látok srácokat melegítőnadrágban, szóval szerintem te is nyugdtan vehetsz magadnak és hordhatsz ilyet.
2018. márc. 25. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
16%

A melegítő otthonra való, esetleg sportoláshoz, kiránduláshoz, vagy mondjuk kutyasétáltatáshoz.

Minden más helyzetben ciki, egyszerűen nem illik, olyan proli dolog szerintem.

2018. márc. 25. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Mindig felmerül bennem a kérdés, hogy miért akar valaki megvenni valamit, amiről előzetesen gőze sincs, hogy hol használhatná. Akkor tulajdonképpen, miért is? Nem fordítva kéne ennek lennie?
2018. márc. 26. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!