Mit viseljek a légkondis irodába?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon hideg van (mindig 20 fok alatt, kb. olyan idő, mint a boltokban a hűtő mellett). Igazából akkor éreztem magam valamennyire komfortosan, amikor a túracuccaimban ültem (polárpulcsi pl.) de annyira fúj a légkondi, hogy legszívesebben síálarcban ülnék egész nap, meg kesztyűben :) Ha a téli, őszi cuccaimban mentem be megszóltak, hogy milyen feketén nézek ki.... és tényleg hülyén is néz ki.
Ötletek, hogy mi az ami mutat, de a túlélésre is jó?
2017. aug. 5. 12:53
1/6 anonim válasza:
Szólj hogy vegyék vissza kicsit a klímát, az sem megoldás hogy megfázol.
2/6 anonim válasza:
Biztos lehet állítani a klímát, 25-26 C-nál nem kell hidegebb. Még télen is 22 C-ra fűtik a helyiségeket, nem normális a 20 C alá hűtés.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet állítani, mert akivel együtt ülök, a vezetőségnek fontosabb, mint én, és mivel ő egy nagyon kövér, klimaxos nő, ezért neki extrém hideg kell. Ha lejjebb veszem a légkondit, visszacsavarja. Két éve folyton azzal küzdök, hogy ne vegyék ki a vesém. Nem viccelek. De senkit se érdekel itt, pedig tudnak a problémámról.
2017. aug. 5. 14:29
4/6 anonim válasza:
Meg kell mondani, hogy ez így nem lesz jó és kicsit vegyétek feljebb mert ha lebetegszel akkor sok idő lesz mire meggyógyulsz.
5/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz kiállni magadért, és nem találtok megoldást, mondj fel. De máshol is lesznek problémák és azt is meg kell oldani. Vagy szenvedsz és rámegy az egészséged.
6/6 anonim válasza:
Nem muszály sötét ruhában lenni. Egy kardigánt rákötsz a derekadra, egy világos felsőre [link] mondjuk egy ilyen mellény, ezt csak nem szólják meg. Én mondjuk májusban amikor még nem volt meleg, így
dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!