Egy ilyen darab aranyos vagy inkább ciki egy felnőtt nőn?
2018. márc. 21. 15:56
1/12 anonim válasza:
Hát kicsit érdekesen néz ki de szinte senki se fogja látni úgyhogy szerintem nincs vele baj!😂
2/12 anonim válasza:
Párom biztosan jót nevetne rajta, de szerintem tök jópofa :)
3/12 anonim válasza:
Ha nem átlátszó ruhához szeretnéd felvenni, akkor oké.
Egyébként rajtad és párodon kívül ki látja ezt úgy őszintén, hogy ciki lenne?
4/12 anonim válasza:
34 éves vagyok és a minap kaptam ajándékba egy macskás képregényfigurát ábrázoló pólót.
Nem szégyellem.
Aranyos bugyi.
:>
5/12 anonim válasza:
Aranyos de ezt inkább otthonra tudom elképzelni rajta :)
6/12 anonim válasza:
Ez egy NORMÁL bugyi. Teljesen rendben van! Aranyos. Ha meg jó a segged, akkor mindegy mi van rajtad!
28F
7/12 anonim válasza:
Szerintem szexi, de nem a mintája, hanem a formája miatt, beleértve azt is, ami benne van.
8/12 anonim válasza:
Az ilyeneket alváshoz veszem fel, leginkább nyáron, pl egy kis toppal. De a páromat ebben nem igazán próbálnám elcsábítani, a hasonlóakat ő kislánybugyinak hívja. Én meg szex közben inkább nőnek, mint kislánynak akarom érezni magam.
Amúgy a bugyi cuki, vedd meg, ha tetszik!
9/12 anonim válasza:
Valami baj lehet az önértékelésével annak, aki egy ilyen bugyiban kevésbé érzi nőnek magát.
10/12 Metionin válasza:
Nem értem a problémát, ez egy normális bugyi. A kérdés alapján azt hittem, valami Minnie egeres póló lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!