Fiú létemre gáz ha szeretek ruhát vásárolni?
Figyelt kérdés
Régen egyáltalán nem érdekelt a divat, sőt az osztályban én néztem ki talán a legbénábban, de megváltoztam ahogy kamaszodok, és elhatároztam, hogy megújítom a ruhatáram. Azt vettem észre, hogy nagyon sokszor a gondolataim a ruhákon járnak, és hetente elmegyek egy boltba és veszek valamit, de abba szeretném hagyni, ha meg lesz mindenem amire vágyok. Vajon ez azért van, mert szeretnék végre jól kinézni és ha beszereztem mindent akkor jobb lesz, vagy ez már függőség. Kicsit gáznak érzem, hogy fiú létemre élvezem a ruhavásárlást. Más is van ezzel így?2018. márc. 20. 19:31
1/6 anonim válasza:
Mivel a külső mindkét nemnél nagyon fontos, semmi furát nem látok benne. (Én nő vagyok és utálok ruhát venni, nem is szoktam :D)
Nyilván egy ponton túl beteges, de ez is nemtől függetlenül igaz.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sem vagyok függő, mert csak azt veszem meg ami tetszik és nemsokára kb mindenem meglesz amit szeretnék, és utána nem hiszem, hogy gyakran fogok ruhaüzletbe menni.
2018. márc. 20. 20:02
3/6 anonim válasza:
Utálok boltokba járni és ott ruhát felpróbálni viszont online rendelek ruhát szinte minden héten. Szeretem ha minden alkalomra fel tudok odaillően öltözni és valamennyire követem is az épp aktuális divatot.
Egyáltalán nem érzem gáznak, hogy adok a külső megjelenésemre is. Neked sem kell szégyellned.
Szintén F.
4/6 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt! Én is szokatm nagyon sokat gondolkozni ruhákon :D most kibővíted a ruhatárad, érdeklődsz stílusok irant, nincs ezzel semmi baj
5/6 Metionin válasza:
Szerintem teljesen normális. Én akkor voltam így amikor végre vehettem saját magamnak ruhát. 16 éves kroomban kaptam először ösztöndíjat, addig azt kellett hordani amit anyám vett, ő pedig nagyon hülyén öltöztetett. Mielőtt lementem vásárolni, hetekig nézelődtem és keresgéltem hogy végül mit fogok megvenni. Aztán amikor már ez nem volt újdonság mert a saját pénzemből olyan ruhát vettem amilyet akartam, ez megszűnt. Pár éve már kifejezetten nem szeretek vásárolni, inkább rendelek és ha valami tönkremegy, akkor dühös vagyok mert el kell menni újat venni. Szerintem nálad is elmúlik ha meglesz minden amit szeretnél. De amúgy sem ciki fiúként érdeklődni a ruhák iránt, nekem pl. a tesóm, a haverjaim és a barátom is sokat gondolkodnak egy-egy ruhán hogy jó lesz-e, megvegyék-e, több helyen megnézik, főleg ha drágább darab és több évre szól, akkor meg igazán nem érdemes meggondolatlanul megvenni.
6/6 anonim válasza:
Igen az!
Mai világba már fiúnak születni is gáz mert annyi mindenért tudnak aggódni hogy jobb ha csak lányok születnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!