Szoktatok turkálóban vásárolni? És ha igen miket? Szeretek ott vásárolni?
1.: néha
2.: ünneplőnadrágot, mert olcsó és sosincs a méretemben máshol
3.: nem
Szoktam. Igazából, az olyan helyeket preferálom, ahol fel van akasztva, rendezve van, nem csak úgy ömlesztve... (pl. Maggie's)
Nadrágot, kardigánt, pulóvert, tavaszi-őszi kabátot, ingeket. Néha pólót is, ha találok valami frappáns darabot. De az ritka.
Nem igazán szeretek vásárolni, a tömeg miatt, ugyanakkor bírom, hogy ott senki nem néz meg azért, hogy mit veszel a kezedbe, mit viszel a prófafülkébe.
szoktam,szeretek:)
én mindenfélét,nadrágot,felsőt,pólót,kardigánt,blézert,táskát....kabátot,csizmát
Szoktam, ha felső kell, általában ott kezdek. (Nálunk Győrben az Angol egész jó.)
Felsőkön és blézereken kívül mást nem, én nadrágot, vagy szoknyát még nem találtam jót, sajnos.
Szoktam.
Átmeneti, nyári kabátok, pulcsik, kardigánok, egyszerű pólók, otthoni cucc, cipő, táska, farmer ha találok jót.
Igen szeretek, nagyon jó cuccokat szedek ki, szerencsére jó az ízlésem is és így nagyon szépen fel tudok öltözni potom pénzből - a gimiben azt hitték kőgazdagok vagyunk a sok ruhám miatt, meg mert hogy elég sok márkás volt köztük xD volt hogy be is ugattak hogy minden ruhám márkás...
ugh ja egyszer kaptam egy szép szövetkabátot is onnan!
mindenki kérdezgette hogy honnan van... mondtam hogy H&M de már nincs a boltokban :D
jah és imádom azokat a brit csajokat akik a csodás hibátlan Marks&Spencer pulcsikat, kardigánokat dobálják ki! annyira szeretem őket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!