Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiú hordhat ilyet utcán?

Egy fiú hordhat ilyet utcán?

Figyelt kérdés

Én alapból egy kos növésű vagyok. Mindig egy air max-be vagy hasonlóba jártam, mert szeretnék egy kicsit magasabbnak látszani. Aztán utánnanéztem ezeknek a neten és találtam ilyen férfiaknak való platform csizmákat ( [link] )

Nekem ezek nem nagyon tetszenek, ezért elgondolkoztam egy chelsea boots-on. Ebből is egy magasabb sarkút néztem: [link]

Szerintetek ezt hordhatnám utcán?

Bár nagyon nem érdekelnek a mások véleményei. Egyszer még amikor kicsi voltam akkor volt rajtam télen egy magasabb sarkú csizma egy kb ilyen: [link]

Csak a különbség az, hogy az teljesen fekete volt.

Szerintetek felvehetném? Vagy tudtok olyan cipőt ami direkt ilyen “magasításra” van??

2018. márc. 17. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tiltja törvény, hordhatod nyugodtan :D . Mondtad hogy nem érdekelnek mások véleményei, de akkor miért kérded?
2018. márc. 17. 20:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok :D
2018. márc. 17. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar, mindenki hordja azt, amiben jól érzni magát, bár biztos megnéznek páran.

én is szeretek extrémebben öltözködni, meg szeretem, ha valaki mert más lenni, szal én nem ítélem el.

16/F

2018. márc. 17. 20:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Most még egyet nézelődök, aztán meglátom, hogy mit találok.
2018. márc. 17. 21:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most egy kicsit bevállalósabb leszek és egy sokkal magasabb sarkút veszek fel.
2018. márc. 17. 21:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Találtam egy olyat ami tetszik, de ezt azért nem vállalom be. Na mind1 azért ez is jó :D Amúgy ezt találtam: [link]

Azért szerintem ez durva lenne, de azért írjátok meg.

2018. márc. 17. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért kellene feltételes módba tenni? Mindenki úgy öltözködik, ahogyan szeretne. Senkinek nincsen köze hozzá.
2018. márc. 17. 22:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. A lényeg most ebben az, hogy magasabb legyek. De lehet hogy az utolsót is fontolóra veszem.
2018. márc. 17. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz magasabb lenni? Hány centi vagy? Vegyél görkorit, mászkálj abban, sokkal magasabb leszel mint bármelyik queer patacipőben
2018. márc. 18. 06:55
 10/13 anonim ***** válasza:
tavasszal minek akarsz téli csizmát venni,sztem ezzel már elkéstél,következő télre meg más lesz a divat
2018. márc. 18. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!