Egy fiú hordhat ilyet utcán?
Én alapból egy kos növésű vagyok. Mindig egy air max-be vagy hasonlóba jártam, mert szeretnék egy kicsit magasabbnak látszani. Aztán utánnanéztem ezeknek a neten és találtam ilyen férfiaknak való platform csizmákat ( [link] )
Nekem ezek nem nagyon tetszenek, ezért elgondolkoztam egy chelsea boots-on. Ebből is egy magasabb sarkút néztem: [link]
Szerintetek ezt hordhatnám utcán?
Bár nagyon nem érdekelnek a mások véleményei. Egyszer még amikor kicsi voltam akkor volt rajtam télen egy magasabb sarkú csizma egy kb ilyen: [link]
Csak a különbség az, hogy az teljesen fekete volt.
Szerintetek felvehetném? Vagy tudtok olyan cipőt ami direkt ilyen “magasításra” van??
engem nem zavar, mindenki hordja azt, amiben jól érzni magát, bár biztos megnéznek páran.
én is szeretek extrémebben öltözködni, meg szeretem, ha valaki mert más lenni, szal én nem ítélem el.
16/F
Találtam egy olyat ami tetszik, de ezt azért nem vállalom be. Na mind1 azért ez is jó :D Amúgy ezt találtam: [link]
Azért szerintem ez durva lenne, de azért írjátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!