Ti milyen gyakran és milyen márkájú melltartót vesztek?
Elegem lett, hogy tele van a fiókom ezer forintos kínai melltartókkal, amik kb 10 mosás után deformálódnak, összesodródik a hátsó szíjuk-kapcsolójuk, kiugrál a pántjuk, stb...
Ez így egyáltalán nem kifizetődő...
Kidobni nincs még szívem őket, de tulajdonképpen már használhatatlanok, kérgesek, újakra lenne szükségem.
Kérdéseim:
-milyen márkájút vegyek, ami bírja jó állapotban legalább egy évig? (95C a méretem)
-illetve hogyan vigyázzak a melltartóimra? (kéz között kéne mosni, stb?)
Köszönöm!
20/L
40*40-es párnahuzatban mosom. Általában 4db-ot. Kézi/kímélő programon, 30foknál nem magadabb fokon.
Más nem kerül a gépbe csak a melltartó.
Kis mellem van, így nem tudom mennyire releváns. Többnyire hm és tezenis melltartóim vannak. Kb 2 évesek és jók még. Sztem 4 év körüli amiket kidobáltam mostanában.
Én 90C-t hordok. Eddig az én szekrényem is tele volt 1000Ft-os piacos melltartókkal, amik állandóan szúrtak, nyomtak, vágtak.
1 éve rendeltem egy ilyet:
(meg azóta még kettőt :D )
A legelső ment most tönkre, egy év után, pedig intenzíven használtam, nem csak néha napján. Ja, és attól, hogy kijött belőle a vas, simán vissza tudtam nyomni és egy darabig azért még tudom hordani. Ezt a kínaisokkal nem nagyon tudod megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!