Ha nagy a fenekem, akkor a szoknya, a feszülős, vagy a farmer a kerülendő?
Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 18:33
1/4 anonim válasza:
Ha nagy formás , akkor a feszülős az jó , ha nagy de löttyedt szoknya farmerrel még tudsz rajta is segíteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mindegyiket lehet viselni, csak nem mindegy, hogy milyen fazont és az a lényeg, hogy neked tetszen. Nekem körte alakom van, vagyis nagy a fenekem és vastagabbak a combjaim (itt megsúgom, hogy egyébként nem kell kövérnek lenni ahhoz, hogy valakinek nagy legyen a feneke). Erre a legtöbb divatlap, oldal az A vonalú szoknyát ajánlja, ami jó és szeretem, de bizonyos fazonokban kb. 3x akkorának tűnik benne a fenekem. A tapadasóbb, testhezálló ruhákat pedig állítólag jobb kerülni, de én például azokat is szeretem és jól érzem magam benne, szerintem nem áll rosszul, úgyhogy szoktam viselni (bár nem miniket). A farmer is jó, annyi, hogy szerintem betűrve vagy rövid felsővel nagyobbnak tűnik a feneked (főleg, ha magasított derekú), ezért szerintem jobb egy olyan felső, ami részben takarja. Valamint a trapézt vagy egyenes, lazább szabádú nadrágokat is szokták ajánlani, de én pl. nem bírom elviselni magamon egyiket sem és szintén úgy érzem, hogy kövérít).
4/4 anonim válasza:
Mutathatnál képen variációkat. Privátban akár ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!