Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknya-vászoncipővel?

Szoknya-vászoncipővel?

Figyelt kérdés

Szerintetek nagyon hülyén néz ki?

1. szinte csak szoknyáim vannak (A-vonalú, egyszínű sötétkék, vagy szürke a zöme)

2. balerinához még hideg van, őszi csizma nincs a méretemben, de egy egyszerű vászincipő elkélne

A szoknyáim ilyesmi stílusúak:

[link]

2018. márc. 7. 08:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

ÉS még a színe is majdnem pont ugyanilyen :D

A cipő pedig:

[link]

Vagy (csak a sötét szoknyához nem passzol, sajna):

[link]

És sötétebb szürke sincs a méretemben. :(

2018. márc. 7. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem tetszik. Olyan iskoláslányos, fiatalos stílus. De még elég hideg van ehhez. Ha a balerina hideg, akkor ez a vászoncipő is az lesz. Én még egyiket sem hordanám.

Mi a méreted, hogy nem találsz csizmát? Se bokacsizma, se bakancs nincs a mértedben??

2018. márc. 7. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki egymással a kettő, de majd április vége felé ráér ezen gondolkozni szerintem. Mert ugyanis akkor már ennél jobb idő is lesz!
2018. márc. 7. 09:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudom, nincs, a méretem 39-40-es

Na most, van 38-as, 38,5-ös, amik kicsik. A 39-es zömmel pont jó (vagy pont nem), 40-es 98%-ban semmiből nincs - de, azokból, amik csúnyák :( 41-es meg nagy :D

Én meg most már vászoncipőben tolom, napközben 8-10 fok simán megvan, a napon szabályosan megsülök még úgy is.

Télen is csak hóban vettem fel a vastag csizmát, amúgy elég volt a cipő és vastagabb zokni bele. Nem vagyok fázós, ha nem fúj a szél.

Ha fúj, akkor meg +10 fokban is megfagyok :D

2018. márc. 7. 10:06
 5/11 A kérdező kommentje:
A nagyobb baj, hogy széles a lábfejem, így amiből a 38-as hosszra jó, az még épp szétnyomja a lábamat, sajnos :(
2018. márc. 7. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez tök normál méret, vannak ilyen méretű cipők is. Csak lehet, hogy több helyen körbe kéne nézni. Nekem 38-as van, és általában az fogy el leggyorsabban, és mindig 39-40-es cipőket találok csak.

Egyébként CCC-ben már találkoztam feles méretekkel is, lehet, hogy neked 39 és feles kéne. És akkor nem is túl nagy, de nem is szorít.

2018. márc. 7. 10:18
 7/11 A kérdező kommentje:

CCC nincs :)

Sem Reno, sem HuMaNic.

Vagyis van, elvileg németben, de ha oda átutazok, már nem éri meg.

Otthonról meg nem rendelek, mert a postaktsg plusz a vám a mindenemet ráfizetem.

2018. márc. 7. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Sok cipőboltban voltam, és a 38-39 azokból van, amit úgy tűnik, senki nem venne fel :D, de hogy én ha kifizetnék sem, az is biztos.

Még várok, tavaszi csizma úgyis kell, szerintem előbb-utóbb találok rám valót ami megtetszik.

2018. márc. 7. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Jó, hát azt nem írtad, hogy hol élsz :D
2018. márc. 7. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, nos megvettem, de az a csipkézett omájnGüte, bozasztóan nézett ki élőben :D

Úgyhogy ugyanolyant vettem csak sima egyszínű feketét.

2018. márc. 7. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!