Szoktatok látni a BKK járművein márkásan/luxusmárkákba (Burberry, Gucci, Boss, Lacoste) embereket?
Nagy logika van ebben a kérdésben. Attól, mert valaki szereti a divatot, javarészt ilyen helyeken vásárol, még simán igénybe veheti a pesti tömegközlekedést. Kényelem, praktikusság miatt. Attól, mert van egy-két drágább holmid, még nem zárja ki. Rokonom elég jó helyen lakik Pesten a belvárosban, nem vesz ilyen dolgokat, de vehetne szerintem simán. Ő is a kényelem miatt válassza a tömegközlekedést. Tud olvasni vagy bármi mást csinálni, miközben utazik.
Nem egy ember van, akinek 300-400 ezres laptopja vagy hasonló értékű mobilja van...
Így megszelektálnám az utasokat, üresen menne mind. :D
Az én ruhatáramban is találni márkásabb ruhadarabokat is.
Ritkán használok taxit, jobbára csak olyan esetekben, amikor nem vagyok benne biztos, hogy hol is található pontosan az adott hely ahová el szeretnék jutni. Sajnos a tájékozódási kézségeim közel sem opcionálisak.
Valóban többnyire kocsival közlekedek, mivel rengeteg időt spórol. Azonban nem vetem meg a tömegközlekedést sem, szóval ha olyan helyzet adódik gondolkodás nélkül igénybe veszem. Olyannyira, hogy a zsebem mélyén mindig lapul egy BKK bérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!