Mi a véleményetek a replika termékekről?
Főként a hype cuccok (gucci, supreme, lv, lacoste, bape stb) replikáiról, az ilyen termékeket árusító boltokról (pl márkabazár).
Elítélendő, vagy nincs vele gond? Gáz ha valaki ilyeneket hord?
Én sem értem. Ha nincs pénzem például Converse cipőre, inkább veszek a Deichmann-ban egy pár ezer forintos tornacipőt, mintsem egy hamisított Converse-t, amin azonnal szembetűnik, hogy hamisítvány.
Lényegében a hamisítványok nagyon "igénytelenül" vannak kivitelezve, mind a logó, mind pedig a minőség tekintetében, ami eléggé szembetűnő.
Igen gáz és elitélendő. Ha nincs pénzed rá akkor vegyél olcsóbbat de minőségit. Ráadásul az általad említett replikák árából már rendesen fel tudnál öltözni. Egy jó minőségű replika Gucci, Supreme, Bape póló $80-100 körül van.
Magyarországon ráadásul illegális replikák vagy hamisítványok árusítása (ugyan úgy ahogy az EU teljes területén).
Én is láttam azt a videót. Az egész arról szól, hogy a kissrác rájött, hogy akár pénzt is tudna keresni a platformjával. Ha emlékszel azzal zárja a videóját, hogy nyit egy instagram webshopot és lehet tőle rendelni replika dolgokat.
Persze hamar rá fog fázni mert se a NAVnál nem tud majd elszámolni vele és mint korábban említettem magyaroroszágon a törvény bünteti a hamisítványok árusítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!