Túl kövérnek érzem magam! Hogyan fogyhatnék le?
Sziasztok. 16éves lány vagyok és 48kg.
lassan itt a jóidő és én túl kövérnek érzem magam hogy rövidnadrágot vagy bikinit vegyek fel. Túl vastagnak érzem a combom és sztem a hasamon sok a háj!!!!
Ha netántán egyszerkétszer felveszek egy rövidnacit ugy érzem mindenki rajtam röhög és engem bámul!
A barátaim azt mondják semmi baj nincs az alakommal,de én nem így érzem!
Már nagyon régóta koplalok,alig eszem valamit és nem fogytam semmitse. A tornára nem volt időm a suli miatt+még dolgozom is délután.igazhogy kisegítőmunka de 5-re érek haza és nincsen erőm felülést csinálni,vagy tornázni!
Mit kéne tennem még? Kérlek segítsetek!!!
160cm.
alacsony:S
160 cm vagy 48kg és kövérnek érzed magad???
én 160cm vagyok és 52kg, de nem érzem magam kövérnek, nem hiszem hogy Te az lennél!
deazvagyok.
a hasam nem elég lapos nagy a combom....:S
undorítónak érzem magam...
Hát elég undorító lehetsz ilyen soványan. Úristen:S
Egyél már többet. 48 kevés nagyon. Már nem divat olyan vékonynak lenni, a férfiaknak sem jön be (köztük nekem sem), sőt szerintem sosem jöttek be nekik a rezgőcsontozatú lányok.
Basszus ennyire hülye még én sem voltam 16 évesen....
Egyszer suli orvosnál megmértek (azt sem tudtam hány kg vagyok és nem is foglalkoztam a súlyommal)
160 cm és 48 kiló voltam...ja és soha sem volt semmi hiba az alakomban, sőt egy pár debella csaj még irigykedett is!
Most már öregen, 26 évesen 162 cm-vel és 52kliósan kissé én is molettnek érzem magamat, de tudod mit csinálok?
Normálisan, egészségesen étkezek és délutánonként fél óra kocogás! Na, irány a barátnőddel futni, és hidd el, a hájas combokra az a legjobb!!!!
Nekem a combom körtérfogata a legvastagabb helyen 55 cm volt és futással lement 49 cm-re. tehát nem kell koplalni, ezzel csak tönkreteszed a szervezetedet.
köszönöm a válaszokat. igen,mások vagyunk(=
milyen iróniát?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!