Viselnéd ezt? (képpel)
2018. márc. 6. 16:20
2/12 A kérdező kommentje:
Fiú létedre viselnéd?
2018. márc. 6. 16:36
3/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.. De mindenkinek más a stílusa.. 15l
4/12 anonim válasza:
Szep, de nem vennem fel. Kisse luxus k. beutese van, bar attol is fugg ki esy hogy viseli.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is kicsit luxus k* beutese van, de ha mondjuk megyek valami nagynevu etterembe valakivel vagy szinhaz, felvennem
7/12 anonim válasza:
Nem, instagramon a luxusprosti külsejű plasztiklányokon szokott ilyen lenni. Szeretem a műszőrmét, de ez olyan izé...Chanel táskával meg Gucci cipővel tudnám elképzelni leginkább.
8/12 anonim válasza:
...és tényleg ott a chanel tasi, ha jobban megnézem a képet :D
9/12 anonim válasza:
Ebben a színben nem, de egyébként nekem tetszik. Van hasonló szőrmés (mű) mellényem, én szoktam hordani, szerintem nem feltétlenül luxus k-s, attól függ, hogy ki hogyan, mivel viseli.
10/12 anonim válasza:
Nem viselném, nem tetszenek az ilyen szőrmés kabátok, mellények meg hasonlók.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!