Hogyan kezelitek a bunkó beszólásokat nyáron?
16:59
Haha
tényleg.
Bocs hogy azt várom el a másiktól amit magamtól
17:02
Ha annyira kigyúrt vagy, akkor biztos ragadnak rád a csajok, nem? Akkor hol itt a probléma?
Szerintem ezzel a szép lányok is így vannak. Mindenkinek meg kell szoknia, hogy nem kiskabát, kardigán van rajtunk, hanem kinn van karunk, vállunk, combunk.... Persze akinek van testi problémája érthetően nehezebben szokja meg.
Én nem vagyok vékony, igaz magas vagyok, de dagadt sem. Szülés után maradt rajtam kb. 10 kiló plusz arányosan. Én felveszek csőfelsőt, rövid szoknyát, mert jól állnak és mert melegem van.
Főleg az utóbbi.
Nem vagyok hajlandó takargatni magam, mert nem vagyok sovány. Ennyire egyszerű. De ez a vékonyakra is igaz, azért mert valaki vékony még nem jelenti, hogy jó alakja van, sőt.
Szerintem majd megszokod. Persze van aki nem képes átállni a nyárra. A barátnőm elég husi karban, vállban és még a legnagyobb melegben is felveszi a bolerot a trikóra. Inkább megsül, de takargatja magát. Hát én erre nem lennék képes, akkor sem, ha lefikázni minden ember....
25, L
13:55 nincs igazad, legalábbis abban, hogy mindenki a fullos pasikra bukik.
Inkább ott van a gond, amikor valaki nem képes felmérni a maga helyzetét és jobbat akar mint maga. Pl. egy bombanő a bomba pasira bukjon és fordítva, a szerencsétlen srác meg ne vágyjon a tökéletesre, mert gáz.
Az, hogy minden lány még kislányként a suli leghelyesebb pasijaiba esik bele, még természetes, de ha Te mindig olyan csajokat szelsz ki, akik nálad jobb pasikkal kavarnak, akkor valószínűleg Te nem mérted fel reálisan, hogy ki való Neked.
Az, hogy hetente többször jársz kondizni, az nem jelent semmit.
Nekem sokkal többet számított az, amikor összejöttem a mostani pasimmal, hogy magas legyen, szép arca, arányos teste. Ő magas, vékony, de nem túlságosan és irtó helyes. Az, hogy nem jár kondizni nem számít, mert alapból sportos srác.
(zárójelesen: fullos nőkhöz sportkocsi, sok pénz kell. Akkor már az sem számít, hogy nem vagy olyan jó pasi).
"Ha annyira kigyúrt vagy, akkor biztos ragadnak rád a csajok, nem? Akkor hol itt a probléma"
Nem ragadnak rám a csajok, a barátnőm lekoptatja mindet.
azt mondtam hogy a többspég a sportosakra bukik.
Viszont az elgondolkodtató, hogy az egyetlen ember aki azt mondja hogy nem az a megoldás ha valaki elégedetlen magával hogy durcizik és megsértődik hanem tesz ellene egyből az kapja a lecseszést, meg az a sértődött. Meg persze hogy nincs barátnője. (3 éve van párom, hetente nyomul rám új csaj, de biztos én csinálom rosszul)
Aha, akkor maradjatok önsajnáló pi#s#ák, mindig elfelejtem hogy itt az emberek nem a megoldást keresik hanem azt várják ogy idegenek ápolgassák a kicsi lelkét.
Szóval akkor itt egy válasz ami valóban hasznos lesz:
Ne törődj másokkal, ők nem ismernek téged.
Ne is figyelj oda rájuk, te nagyon szép vagy. Mindenki csak irigy rád, nem kell semmit se tenned hogy másogy nézz ki, inkább egyél még egy kis sütit.
A fitness csak a beképzelt pitsáknak és a bunkó pasiknak fontos, te így tökéletes vagy.
Van igazságod, de most van meleg és nem lesz 1 hét alatt senki sem fitt és karcsú, mégha minden nap lejár edzeni akkor sem, érted.
Most kell "kezelni" a problémát, és igenis fogadja el magát, ne lehet mindenki tökéletes és karcsú és fitt. Meg vannak adottságok is, amit nem lehet megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!