8. -os bankettra milyen ruhát vegyek fel?
ez nagyon csini, szerintem nyugodtan elmehetsz benne!
ti amúgy nem szoktátok egymást kérdezgetni, hogy ki milyen ruhában megy? kérdezd meg a barátnőidet is, és viszonyíts hozzájuk. így elkerülheted azt hogy túlságosan kiöltözöl, vagy éppen túl slampos leszel
köszi:)
még csak az egyik barátnőm tudja hogy mibe megy.egy fekete leggings és egy hosszított fehér póló.szerintem legtöbb ember ilyesmibe lesz.én is ezen gondolkozok hogy ez a ruha vagy egy leggings+ing:D
köszi mindenkinek, akkor lehet ez lesz:)
még írjatok azért lécci:D
Ez nagyon csini! :
Az öcsém is valami hasonlót vett fel, amikor neki volt bankettje. Most pedig igazi divat is lett a cicanaci!
A helyedben nem öltöznék túl, tehát nem kell kisestélyi. Viszont nem árt azért egy nőiesebb ruhadarab, mondjuk szoknya vagy egy könnyebb egyrészes ruha.
16:28 már én is láttam fiúkon legginget és nem baj ha egy fiú is divatolhat. Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!