Lyukas zoknit ki használ?
Figyelt kérdés
Nekem hamar fogynak, általában a saroknál elkopnak, átlátszó lesz, majd kilyukad. Utána még tovább szoktam használni egy darabig, majd amikor már nagyon nagy lyuk van rajta, csak akkor dobom el.
Csak én vagyok ezzel így, hogy enyhén lyukasat még nem gáz használni, vagy ez normális dolog?
2018. febr. 25. 21:33
11/12 anonim válasza:
Nekem a nagylábujjnál és a saroknál szokott lyukas lenni, amit többnyire otthon hordok, de nem átalkodom felvenni máshova sem. Úgy vagyok vele, hogy: 1, nem feltétlen megyek oly sok helyre, ahol; 2, a cipőt nem szoktam levenni, így mindegy, hogy látja valaki a lyukat vagy sem.
12/12 anonim válasza:
Èn nekem mindig kilyukad mert èle van a körmömnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!