Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lyukas zoknit ki használ?

Lyukas zoknit ki használ?

Figyelt kérdés

Nekem hamar fogynak, általában a saroknál elkopnak, átlátszó lesz, majd kilyukad. Utána még tovább szoktam használni egy darabig, majd amikor már nagyon nagy lyuk van rajta, csak akkor dobom el.

Csak én vagyok ezzel így, hogy enyhén lyukasat még nem gáz használni, vagy ez normális dolog?

2018. febr. 25. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
én használom őket, főleg télen, csizmába, mikor nem látszik amúgy se. néha meg is foltozom, (a sváb vérem), bár igazából rengeteg van, meg amúgy se lenne tétel újat venni...
2018. febr. 25. 21:44
 2/12 anonim válasza:
73%
Most ki látja amikor cipőt húzol rá?:)
2018. febr. 25. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Én azonnal kidobom. A lábtörésemig hordtam. Tavasszal utcán elestem, mentő jött, cipő levesz, zokni talpa lyukas. Bámészkodók mindenhol. Nem hiszem, hogy bárki azt nézte, de cikinek éreztem.
2018. febr. 25. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Nekem olyan érzékenyek a lábaim hogy már ha egy kicsit ki van lyukadva törik a lábam. E miatt kidobom
2018. febr. 25. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Én rögtön kidobom, mert érzem, hogy hozzáér a lábam a cipőhöz belülről és engem ez annyira zavar, hogy még a hideg is ráz tőle :D Nem tudom, miért... Régebben próbáltam őket megvarrni, de biztos bénán varrok, mert szétjöttek nekem a varrásaim :( Úgyhogy nem érdekel inkább az a 200 Ft, veszek helyette másikat.
2018. febr. 25. 22:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezd vékonyodni, én kidobom. Nem azért, mert mit szól más, kényelmetlen az a tudat, hogy szar a zokni rajtam még ha nem is érzem. Télen meg alapból nem egy vékony zokni, mert fázós a lábfejem.. Nekem ez egy kicsit igénytelen.
2018. febr. 25. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Szoktam használni, addig nem lesz rajta nagyobb lyuk,akkor kidobom, de nálam a lyukas zoknik szerencsét hozott számtalanszor , pl találtam pár száz forintot, és még sorolhatnám. :} Bárkinek kilyukadhat a zokni, Fiúknál-lányoknál egyaránt...
2018. febr. 25. 23:07
 8/12 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem az orrán keletkeznek kis lyukak, azokat bevarrom és simán hordom tovább. Ha a saroknál kikopik, az nem varrható, az sajnos kuka.
2018. febr. 25. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A puma zoknijaim szárának gumija előbb megy tönkre mint hogy kilyukadna.
2018. febr. 26. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Varrni már nem szokás? Mi megvarrjuk, ha lehet. Ha elvékonyodott az anyag, csak akkor dobjuk ki.
2018. szept. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!