A Deichmann tényleg gagyi bolt? Ti hol szoktatok cipőt venni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:11
1/13 anonim válasza:
Igen, gagyi, vízálló cuccot legalábbis nem vásárolok ott.
Amúgy ki lehet fogni jó dolgot, csak ritkán.
2/13 A kérdező kommentje:
Na az igaz, én is vettem ott egy cipőt, amiről azt hittem, hogy vízálló lesz, de egyáltalán nem az.
2018. febr. 24. 18:16
3/13 anonim válasza:
Én szeretem. Örök darabokat nem kapsz mert tény hogy nem tartósak a cipőik, de teljesen ár-érték arányosak. Nekem egy szezont mindig kibír.
4/13 A kérdező kommentje:
És akkor hova érdemes menni cipőt venni? A Deichmannon kívül csak a CCC cipőboltot ismerem, de még sose voltam benne. Az jó?
2018. febr. 24. 18:18
5/13 anonim válasza:
Hát én cipőt ritkán veszek ott, de szandálokat, magassarkúkat szoktam. Azok szerintem jók, ráadásul árban is tökéletesek. De ha márkás cipőt akarok, azt mindig Adidas/Nike boltba veszek.
6/13 anonim válasza:
Inkabb CCC, en Lasockit szoktam onnan venni, semmi kifogasom ellenuk. Szuper csizmakat es magassarkukat arulnak, nem jottek meg szet :)
Ha meg utcai/sportcipo kell, akkor inkabb Nike/Adidas/Puma. 20.000 forint kornyeken ki lehet fogni jokat. Nem mondom, hogy feltetlen kenyelmesek, de eleg tartosak.
7/13 anonim válasza:
Én szeretem a Deichmann-t, ár-érték arányban nekem tökéletesen megfelel.
Átlagban 2-3 évet kibírnak,igaz nem egy cipőt hordok szezononként.
Sportoláshoz viszont csak szakboltban vásárolok, ahhoz sajnos gyenge minőség a Deichmann.
8/13 anonim válasza:
Én mindig ott vettem cipőt. Nagyom sok használat után jött csak szét. Sőt. Vettem egy magassarkú bokacsizmát 12ért és szuper. Már lassan egy éve megvan és semmi baja.
9/13 anonim válasza:
Högl, Salamander, Lloyd, Ara, Geox
Ez a Deichmann meg a ccc nem minőségi cipőbolt.
10/13 anonim válasza:
playersroom londonport.hu officeshoes. garagestore.hu offlineshop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!