Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyelvvizsgára mennyire kell...

Nyelvvizsgára mennyire kell kiöltözni?

Figyelt kérdés

Most megyek szombaton nyelvvizsgázni, de nem tudom, hogy hogyan kéne felöltözni. Kell az ünneplő? Értek itt fekete farmert, fehér inget, magassarkút, vagy elég a fekete gatya, egy kevésbé ünnepélyes cipő és egy szebb ing/blúz?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2018. febr. 22. 19:15
 1/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
Utóbbi. Elegáns, de nem kell túlzásokba esik. Írásbelin meg elég az utcai öltözet.
2018. febr. 22. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Én anno májusban voltam iszonyat melegben szóbelizni. Sötétkék térdig erő magasderekú szoknya egy fehér csipkefelsővel és balerina cipővel. De volt aki szürke pamut rövidnadrágba és pólóba jött. Nem ezen múlik az eredmény, de valahogy bennem van az hogy magamat kell prezentálni,"eladni" ne legyek már olyan mint aki a reggeli után konditerem előtt beugrott egy nyelvvizsgára..

Írásbelin mindegy.

2018. febr. 22. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is illendőség szempontjából érdemes lenne kiöltözni a szóbelire, egy kis elegánsabb gatya, felső, cipő, senki sem halt még bele. Írásbeli meg mindegy
2018. febr. 22. 20:09
 4/9 Metionin ***** válasza:
Szóbelire mindig fekete nadrág, fekete félcipő/balerina és fehér vagy fekete ing volt rajtam. Írásbelire csak beültem utcai ruhában.
2018. febr. 23. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is illik kicsit csinibe vágni magad.
2018. febr. 23. 07:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Írásbeli: kényelmes farmer, felső, utcai öltözet

Szóbelin rajtam fekete nadrág volt és fehér ing , fekete csizmával

2018. febr. 23. 08:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Fehér felső, fekete mellény vagy -kiskabát, fekete nadrág
2018. febr. 23. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is holnap megyek, sok sikert! :D

Nekem mindenki azt javasolta hogy a szóbelire csinosba menjek, de nem feltétlen a fekete-fehér 'ünneplőbe'. Szerintem egy szebb blúz és gyapjú pulcsi megteszi, esetleg kosztümnadrággal vagy csak valami kultúráltabb farmerrel.

2018. febr. 23. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csinosan menj. Fehér ing/blúz,sötét szoknya/nadrág. Egyszóval szépen.
2018. márc. 28. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!