Melyik bikinim a jobb szerintetek ezek közül?
Figyelt kérdés
Következő hónapban megyek majd Olaszba nyaralni és érdekelne hogy melyik bikini alsómat gondoljátok a jobbnak ezek közül?:)3 tangás bikinialsóról van szó amúgy:)Egy zöld alapon,piris,sárga és zöld színű virágmintás,egy lila alapon pink,sárga és kék színű virágmintás,és egy sima babakék színű bikini alsó:)Amúgy 168/52,sportos alkatú lány vagyok:)Tudom kép nélkül nehéz,levélbe tudok mutatni róluk képeket ha érdekel valakit!2018. febr. 17. 19:31
11/14 anonim válasza:
márciusban nem lesz még olyan jó idő "olaszban", hogy mutogasd magad a parton. Max. a szálloda fedett medencéjében.
13/14 anonim válasza:
Szia! Szívesen válaszolok,jöhet a kép: :)
14/14 anonim válasza:
Életem elég nagy bajok vannak nyak felett ha bárkinek is küldesz képet. Szerinted itt bárki is kíváncsi arra a bikinire? xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!