Fülbevaló fiúknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan vegyem rá apát hogy engedje meg hogy fülbevalóm legyen. Csak az eggyikbe szeretnék (bal). 15/F2018. febr. 17. 14:43
1/6 anonim válasza:
apádnak igaza van, fiúknak nem való fülbevaló. Az csajos dolog :)
2/6 anonim válasza:
Van amelyik fiúnak kifejezetten jól áll
3/6 anonim válasza:
Ígérd meg neki, hogy kijavítod a nyelvtan jegyedet, mert a helyesírásod nem a épp a legjobb. :)
Amúgy szerintem idővel megenyhül, ha kedveskedsz neki. Végezd el a házimunkát, stb.
4/6 anonim válasza:
nekem könnyű volt, mert neki is volt fiatalkorában :D kiszúratta, 1 hónapig ha bent volt, utána kivettem mert nagyon gázul nézett ki
5/6 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal. Nem értem, hogy minek tiltani ilyet. Valami befásult, vallásos apád van, aki minden új dolgot elítél? Amúgy az enyémnek is volt, de szerintem borzalmasan állt rajta. Próbáld ki nyugodtan. Nehogy a szülők döntsenek ilyen kérdésekben is. Ha nem adnak pénzt, akkor próbálj szerezni nagyszülőktől. De egy apának akkor is az lenne a dolga, hogy támogassa a gyerekét, akkor is, ha az ötlete nem tetszik neki. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Elváltak és apámmal élek. Neki nem volt ilyesmi. Nem tudom mit csináljak. Én nagyon szeretnék. Jöhetnek még ötletek!
2018. febr. 17. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!