2/5 anonim válasza:
Karbantartás miatt nem elérhető. De ha a parka kabátokat linkelted be, azok nagyon kommerszek és ósdiak. Főleg az az agyonmosott koszos mosogatórongy rózsaszín fehér prémmel, és a military zöld rózsaszín prémmel. Majd visszanézek később.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem azokat linkeltem be:D
2 szövetkabát+1 szövet féleség(nem néztem meg az anyagtát:"D)
Meg egy fekete "bőrkabát".
2018. febr. 17. 13:20
4/5 anonim válasza:
Nekem az első vékonynak tűnik, de attól még jól néz ki. A második kabát inkább nekem férfi kabátra hasonlít. Persze megfelelő kiegészítőkkel egész nőies is lehet. A bördzseki is tetszik. Az utolsó kevésbé.
De azt mondom, ne hallgass se rám, se senki másra! Ha neked tetszik, nyugodtan viseld.:)
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Az első kabát bármilyen alkalomra felvehető, nem lősz vele mellé. A második nagyon nem tetszik. A bőrkabáton tetszik a vállán lévő minta, feldobja. Az utolsót felvéve kéne megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!