Mit gondoltok ezekről a kabátokról?
2013. nov. 10. 20:31
3/13 anonim válasza:
az első tetszik,de mondjuk csak színházba hordanám,vagy valami ilyesmi helyre,a második viszont szörnyű.
4/13 anonim válasza:
Az első nagyon tetszik, a második nem igazán.
5/13 anonim válasza:
Az első szép, a második borzalmas.
6/13 anonim válasza:
Az első aranyos, a második szörnyű.
7/13 anonim válasza:
Mindkettő csini, az első olyan kis bájos, a másodikhoz viszont stílus kell, hogy ilyen kabátot viselj ,persze nem a hétköznapokra való.
8/13 anonim válasza:
A második nekem már túl sok. De az első nagyon tetszik! Én minden további nélkül hordanám. De azért szerintem csak az hordjon ilyet, akinek illik a hétköznapi stílusához... ill. én kb. egy olyan 14-23 éves lányon tudnám elképzelni, ha pl. egy 30-as hölgy venné fel...hát az nekem sok lenne... amúgy 15/L
9/13 anonim válasza:
Az első szép. A másodikhoz egyedi stílus kell. *.*
10/13 anonim válasza:
Én 14, 15 évesen még nem tudnám elképzelni. Fölötte oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!