Fiuk ti mit hordtatok a télen harisnyanadrágot vagy jégeralsót? Melyiket szeretitek jobban?
Nekem van két fekete harisnya-féle valamim, az egyik zokniszerű anyag (0 fok körül hordom, ha sokat tartózkodok kinn), a másik kötött pulóver ujja vastagságú (-20 fok körül hordom).
Van olyan, amit átalakítottam, vagyis ollóval szétvágtam a felső részt, mert szűk farmerban sok minden lenne már ott, nem bírnám alávenni. Viszont a lábam mégse fázzon. Megoldottam, hogy lecsúszni nem tud. Igazából ez vált be a leginkább.
Párom eléggé fázós és hord jégert a farmerja alá.
Nem értem egyeseknek mi a baja azzal, ha valaki fázosabb és rétegesen felöltözik..?
Igen az ilyen jellegű hozzászólást èn magam sem èrtem, hogy nem kell aláöltöző mert nincs is tèl, minek a harisnya ha nincs is hideg.
Ezt mindenki maga dönti el, hogy ki mennyire fázós, meg az sem mindegy hogy ki mennyi időt tölt kint a szabadba tèlen.
Azt meg hogy ki mit vesz fel tèlen legyen az harisnya vagy jèger, amelyik neki jobban tetszik, vagy kènyelmesebb.
nekem van polár aláöltözetem, de azt síeléshez, túrázáshoz szoktam hordani, nem hétköznapokon :)
18/F
Nekem a harisnyanadrág a kedvencem, vastag pamut lábfejes.
Most is van rajtam mert készülök el menni.
Szerintem a jéger egy kicsit nagypapás, de ki mit szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!