Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnya méretben segitene...

Harisnya méretben segitene valaki?

Figyelt kérdés
A ruhatáramban nem található túl sok szép darab ezért gondoltam kéne valami... Valami egyszerű... A lidlben láttam harisnyát ami megfizethető(szerintem) és jól is néz ki, viszont fogalmam sincs hogy mi a méretem vagy hogy a csomagoláson lévő számok mit jelentenek... A 40-42 az láb méret vagy comb vagy mi??? Szóval remélem valaki lesz oly kedves hogy segít nekem :P

2018. febr. 13. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én csak a Bellindát ismerem és ott ez a méretezés S- nek felel meg.

Nekem M-es a jó az pedig 42-44.

Az aldis harisnyákat nem ismerem viszont a Bellinda elég kényelmes.

2018. febr. 13. 12:44
 2/7 Ignis Subdialis ***** válasza:

A 40-42 ruhaméret. Biztos tudod, hogy 38-as vagy 42-es ruhákat hordasz-e. A 34 általában XS, a 36-os S, 38-40 többnyire M stb. Talán azért használják a ruhaméretet a harisnyára, mert egy átlagos testalkatnál az adott mérethez hasonló hosszúságú lábak és azonos kerületű csípő tartozik.

Egyébként azt lehet még csinálni, hogy körbenézel az üzletben, árulnak-e másmilyen harisnyákat is, ugyanis néha van mérettáblázat a harisnyák csomagolásán, ami elmagyarázza, hogy melyik színkód melyik a ruhaméretet jelenti, esetleg még az S-M-L kód is rajta van, illetve leolvashatod, hogy testmagasság és testtömeg szerint neked melyik méret lesz jó. Tehát a LIDL-ben lehet olyan harisnya, amin nincs táblázat és olyan, amin van, de jó eséllyel az összes LIDL harisnya ugyanazon szabvány szerint készül, így az egyik érvényes lehet a másikra is.

2018. febr. 13. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:
A csomagoláson az volt hogy M/40-42 és azthiszem ez az egyetlen amit árulnak... (nem a az egyetlen méret, csak nem mertem megnézni) Kicsit félek nézelődni, de lehet hogy van rajta táblázat... Viszont nem vagyok olyan lányos lány, ígyhát nemigazán tudom a méreteimet se...
2018. febr. 13. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, nincs rajta táblázat...
2018. febr. 14. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Bellindát próbálj megnézni azon van.

A DM-ben árúlják meg az Auchanba.

2018. febr. 14. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Lidl-be járok mert közel van...
2018. febr. 14. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen harisnyára gondolsz? Ami folyamatosan kapható 15-denes, vagy valami akciós terméket kérdezel? Pont a mai nap voltam a Lidl-ben és én úgy láttam hogy 2,3, és 4-es méretben vannak a normál harisnyáik. Szerintem neked a 3-as M-es méret lenne a megfelelő!
2018. dec. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!